5 av dom 10 senaste spelen in är väl bara godkänt men två högodsare Kudla 2.55 och Sock 2.65 lyfter ju trots allt upp en hel del.

Jag tycker Pospisil är given favorit här mot Lu som i och för sig är en rätt bra hardourt spelare men han är långt ifrån Pospisils nivå det märks ju även på rankingen där det skiljer mer än 40 platser.

Pospisils bästa resultat i år är ju en kvartsfinal i Wimbledon han har inlett hardcourt säsongen med att nå andra omgången i både Atlanta och Washington.

Pospisils stora vapen är ju serven och en aggressiv tennis där han slår en hel del vinnare och även söker sig fram på nät en hel del det spelet passar bra på snabba hardcourt banor och han kommer säkerligen in med stort självförtroende mot Lu som han besegrade i Atlanta i en tre setare.
Lu tar några vinster här o där på harcourt och gräs men någon spelar som tar sig djupt in i turneringarna är det inte, Pospisil behövde en tre setare i Atalanta här tror jag han avgör i raka set.
Pospisil har ju möjlighet att gå långt med dom här förutsättningarna om han spelar bra och han vill säkerligen göra bra ifrån sig hemma i kanada.

EDITERAD 2015-08-11 16.22:35

This is the stats tab
This is the post tip