Speltips

Speltips Barcelona - Sevilla

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-11 20:45 Spela här

Speltips Barcelona - Sevilla
Land: Georgien Liga: Supercupen
Odds: 1.95 Speltips: Barca -1,5
2015-08-11 20:45 Barcelona - Sevilla Barca -1,5 1.95 Polsater

Jag har svårt att undvika lockelsen i att spela Barcelona -1,5 mot Sevilla i Uefa Supercup. Så får det bli.

Barcelona saknar påssjuke Neymar och Jordi Alba. I övrigt väntas det bli bästa laget förutom Arda Turan och Vidal som blir tillgängliga först senare.

Ter Stegen
Alves - Piqué - Mascherano - Mathieu
Rakitic - Busquets - Iniesta
Messi - Suárez - Pedro

Mätta spelare som vann det mesta under våren eller en fördel då de är samspelta? Jag lutar åt det senare. Barcelona har i stort sett bara spelat med förstaelvan i en match hittills och det var mot Roma. Såg oförskämt bra ut för att vara så tidigt på säsongen.

För Sevillas del har det hänt grejer under sommaren. Carlos Bacca (37/20/6), Aleix Vidal (31/4/5), M´Bia ( 23/4) är spelare som lämnat. Carrico (28/1) och Pareja (26/1/1) är skadade, liksom nyförvärvet från Stoke, N´Zonzi. Siffrorna inom parentes handlar om ligaspel i fjol. Många spelare från i fjol som försvunnit och en del tunga skador.

På plussidan har man fått in bland annat Immobile, som närmast kommer från en iskall säsong i Dortmund. Tännkbart lag:

Rico
Coke, Krychowiak, Kolodziejczak, Tremoulinas
Krohn-Dehli, Iborra
Reyes, Banega, Vitolo
Gameiro

Svårt att inte bli imponerad av Sevilla, som år efter år gör det bra. I den här matchen är man dock utan ett gäng spelare som var tongivande förra säsongen, det blir tufft då bredden inte är lika bra som för de absoluta topplagen. Träningsmatcherna har indikerat att det finns en del att jobba med.

Matchen spelas på neutral plan i Georgien av alla ställen.

Barcelona såg ruggigt bra ut mot Roma. Säsongen börjar på allvar och då räknar jag med ett taggat lag. Trots allt en titel på spel. Barca har för övrigt 8-3-0 på de senaste 11 matcherna mot Sevilla.

Nu har inte träningsmatcherna sett särskilt bra ut för Barca heller, men det har sina förklaringar då man inte spelat med bästa laget. Barca behöver ingen större presentation, spelet man visade i våras var makalöst bra. I stort sett samma lag nu och vi vet vad det är för typ av lag - får de 1-0 ändras i stort sett inget - de fortsätter ösa på framåt. Är ju fantastiska i omställningarna också, så vid eventuell uddamålsvinst är en kontring fram till 2-0 aldrig långt borta.

@nokkan21

Polsater - 10 Augusti, 2015, 23:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!