Speltips

Speltips Thiem - Gulbis

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-12 00:30 Spela här

Speltips Thiem - Gulbis
Land: Kanada Liga: Montreal Masters
Odds: 1,61 Speltips: Thiem
2015-08-12 00:30 Thiem - Gulbis Thiem 1,61 Tennistipset

Formtoppade Dominic Thiem tar sig an tourens formsvagaste spelare i form av Ernests Gulbis.

Gulbis är Gulbis. Hur han presterar för närvarande är illa, riktigt illa. Han har fallit som ett korthus på rankingen. Han startade året i topp 20 & är nu rankad 87. Letten har ett matchfacit på 3 vinster & 7 förluster på detta underlag. Han har förlorat mot Vesely, Kokkinakis, Thiem, Chardy, Istomin, Mannarino samt Monaco. Absolut inga dåliga spelare, men det är inga spelare som hör till i toppen av tennisen.

Thiem har spelat galant de senaste veckorna. På de tre senaste turneringarna har han 10 vinster samt 1 förlust. Snacka om imponerande. Nu är underlaget annorlunda men Thiem är en allround spelare som trivs på de flesta underlagn (förutom gräs). På HC i år har han 8 vinster & 8 förluster. Han nådde kvartsfinal i Miami där han bland annat besegrade Mannarino, Lopez & Sock för att nämna några.

Dessa spelare har mötts två gånger under 2015 & båda gångerna har Thiem vunnit bekvämt utan något tappat set. Troligtvis kommer utgången bli väldigt snarlik den här matchen. Synar Thiem som matchvinnare @1,61 på bet365 .

Tennistipset - 11 Augusti, 2015, 15:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!