Isner har klättrat till 12 plats på rankingen och kommer från en turnerings vinst i Atlanta och en final plats i Washington där han föll mot Nishikori i en tre setare.
Isner kan nog plocka en hel del poäng till på hardcourt säsongen men jag är tveksam till att det kommer här i Montreal.
Isner har matchat hårt de här två senaste veckorna och har spelat 13 matcher på två veckor och har vunnit 12 av dom efter att ha slagit Becker i en tresetare igår formen är bra men samtidigt måste Isner börja bli sliten efter hårt matchande.

Pospisil plockade bort Lu här i första omgången och det va ju rätt väntat i övrigt har han inte presterat mycket efter sin Wimbledon kvartsfinal kapaciteten finns ju trots allt där och här i Kanada lär han ju va taggad.

Isner är ju favorit på grund av sin ranking och kapacitet på hardcourt och visst kan det ta emot att gå emot The Gentle Giant på snabba underlag men jag tror hans tuffa spelschema börjar slita rejält på han nu, han såg riktigt trött ut i avgörande set i finalen i Washington mot Nishikori och tappade set här mot Becker i första omgången efter att ha blivit breakad en gång.

Pospisil har inte spelat lika många matcher som Isner och är säkerligen fräschare
både fysiskt och mentalt, han har även 2-1 i inbördes möten på hardcourt och totalt 3-2 på alla underlag.
Det här kan nog bli jämnt men med tanke på att Isner kan va sliten här tror jag Pospisil utnyttjar det och vinner matchen.

EDITERAD 2015-08-12 12.57:51

EDITERAD 2015-08-12 12.59:25

This is the stats tab
This is the post tip