Jag håller Daria Gavrilova som ett par klasser vassare än Roberta Vinci. Daria Gavrilova är en av WTA-tourens hetaste spelare iår och har gjort bra resultat bl.a. slagit Sharapova i Miami. I denna turneringen har hon tagit ytterligare två bra skalper genom att slå en formtoppad Stosur i raka set samt ännu mer imponerande att slita sig förbi Lucie Safarova. Gavrilovas bästa underlag är hard och där spelar hon sin bästa tennis och i sina bästa dagar är hon med och stör de allra bästa. Detta är en framtida topp-15 spelare om den fina utvecklingen fortskrider för henne.

Roberta Vinci har slagit både Karin Knapp och Lucic-Baroni vilket är bra gjort men jag tycker inte att de spelarna är i Gavrilovas klass eller form. Jag tror inte att Vinci har något vapen för att kunna slå igenom ryskans försvar. Gavrilovas grundslag är på en högre nivå och bör kunna hantera Vincis slice som är ett av hennes bästa slag.

Med den form ryskan har visat upp i så tror jag att hon kommer ta en komfortabel seger mot Vinci och täcka linan på -2.5 till 1.98 hos Unibet .



EDITERAD 2015-08-13 17.48:34

This is the stats tab
This is the post tip