Nu har ju Murray sällan några större bekymmer med storservare, men Muller är betydligt rörligare än sina servarkollegor och har ju hysterisk form. Han har plockat set i sina 15 av sina 16 senaste matcher och då har han mött Murray, Monfils, Tsonga osv - den yttersta eliten.

Just det. Han tog set på Murray i Queens och överspelet har suttit i 3 av 3 möten mellan dem. Känner mig rätt bekväm med att Muller täcker hcp, överspelt och kanske till och med ett set.

Tycker dessutom inte att Andy varit särskilt bra så här inledningsvis av hardcourtsäsongen. Han lär väl växa in i det, men precis som mot Robredo - jag har svårt att se honom plocka fram det allra bästa här.

Om inte Monfils gjort ett par sjuka one-in-a-milion-grejer skulle Muller vunnit i raka set. Han var överlägsen och lika solid som vanligt i egen serve. Faktum är att han vann 44 av 49 förstaserve mot Monfils, servar han lika bra mot Murray blir det här en dans på rosor.

Oavsett, lite för mycket talar för att Muller kommer att ge Murray en match. Spelar över 21,5 games till 1,72 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip