Speltips

Speltips Ymer - Fratangelo

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-13 21:30 Spela här

Speltips Ymer - Fratangelo
Land: USA Liga: CH Aptos
Odds: 1,90 Speltips: Ymer
2015-08-13 21:30 Ymer - Fratangelo Ymer 1,90 Poldan

Måste prova ett spel på Elias Ymer idag också. Bjorn Fratangelo är bra. Inga direkt svagheter och stabil från baslinjen. Men, men ska veta att Ymer slog Fratangelo på grus här om veckan med förkrossande 6-2,6-2… och Frantangelo har vunnit Roland Garros för juniorer, så...ett bra bevis på att han i grunden är bättre än amerikanen.

Jag tycker inte heller att det skiljer så där avsevärt mycket på Ymers nivå på de olika underlagen. Han sägs vara en grusspelare, men man får nog nästan betrakta honom som en all around-spelare.

Såg Fratangelos match mot Copil och han tvingades rädda ett knippe breakbollar innan han kunde vända på steken i tredje set. Copil var förresten usel. Slog bort ovanligt mycket och kan serva så mycket bättre än vad han gjorde.

Ymer underskattades mot Bhambri i första omgången (samma spelare som pressade Fratangelo ganska ordentligt för en vecka sedan) och nu tycker jag att han ska vara större favorit än vad han är mot amerikanen.

Visserligen hemmaplan, men å andra sidan spelar Frantangelo en majoritet av sina turneringar i USA, så det lär jämna ut fördelen.

De spelar väldigt lika, men jag tror att Ymer har en ännu större säkerhet i slagen och det är precis där matchen kommer att avgöras. Vem som är stabilast från baslinjen.

bet365 erbjuder 1,90 på Ymer och det får vi lov att syna.

Turneringen heter Aptos.

Poldan - 13 Augusti, 2015, 14:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DENNISS - 2015-08-13 18:36:38

känns som en 50 50 match frantangelo har väl en rätt bra serve som blir svår att bryta