Speltips Aston-Villa vs Manchester United

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-08-14 20:45
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.3
Tips: AstonVilla över 2.5 kort
Andra omgången i Premier League startas, likt den första, med Louis Van Gaals rödklädda gäng från Manchester. Under fredagskvällen åker Man United ner till Birmingham med 3 pinnar i bagaget för att gästa ett ifrågasatt Aston-Villa, som dock också vann i premiären - det borta mot Bournemouth.

Aston-Villa sålde under försäsongen sina bästa spelare i Fabian Delph och Christian Benteke och tippas av många få det svårt att hålla sig kvar i Premier League när säsongen summeras. Laget består inte av mycket individuella toppspelare, utan man får förlita sig på hjärta och god sammanhållning. I första matchen krigade man till sig 1-0 borta mot nykomlingarna Bournemouth, och i kriget drog man på sig fyra gula kort.

Nu möter man Manchester United hemma, ett av de största mötena A-V har under säsongen, och med publikatmosfär i hemmapremiären lär det bli ett heltaggat A-V som ska försöka kämpa sig till poäng. För det är inte på ren spelskicklighet A-V har en chans mot United, tvärtom förväntas bortalaget styra matchen och ha mycket bollinnehav, särskilt med tekniskt skickliga spelare i offensiven. Det talar för att Aston-Villa lär spela ganska tufft och aggressivt, vilket brukar generera en del gula kort under en hel match. Går man över 2.5 gula kort igen?

Domare är Mike Dean, en herre känd för att låta korten och inte munnen tala. I premiäromgången dömde han WBA-MCity och delade ut fem gula kort.
Ifjol delade han ut näst flest gula kort av alla domare, 123 stycken på 29 matcher. Enbart Martin Atkinson delade ut fler, 129, det var dock över 32 matcher. När det kom till röda kort delade Mike Dean ut flest, 8, tillsammans med Jonathan Moss, även här dömde Moss dock fler matcher. Man kan därför påstå att Mike Dean är den hårdaste domaren i Premier League som gärna viftar med korten.

Delar han ut över 2.5 kort på ett krigande Aston-Villa under fredagskvällen? Jag tycker det är troligt, och när Unibet erbjuder spelet för @2.3 tackar i alla fall jag och tar emot!

//Phillefjonk1

EDITERAD 2015-08-13 21.14:25

EDITERAD 2015-08-13 21.16:40
Spela på Aston-Villa vs Manchester United hos Unibet
Spela nu
Phillefjonk1 - 13 Augusti 2015 - 21:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: