Speltips

Speltips Bohemians–Galway

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-14 20:45 Spela här

Speltips Bohemians–Galway
Land: Irland Liga: Premier League
Odds: 1.85 Speltips: 1
2015-08-14 20:45 Bohemians–Galway 1 1.85 RalleArvid

Vad finns det för bättre sätt att inleda helgen. Vad finns det för bättre sätt att ta sig ur en minidipp? Vad finns det som är bättre än att reka irländsk ligafotboll? Inte något är bättre skulle jag vilja säga.

Bohemians är ett habilt lag med irländska mått mätt. Att förlora med 4–0 borta mot Cork är inget att säga om, det finns två lag, kanske tre i den här ligan som är både ett och två snäpp bättre än övriga i ligan och så finns det ett mittenskikt där det är jämnt. Bohemians tillhör inte den absoluta toppen men man har ett kvalitetsmässigt tydligt avstånd från de lägre lagen i divisionen och man har kammat in nästan dubbelt så många poäng som motståndet man nu ställs inför - Galway.

Galway har tre raka förluster och fem förluster och en oavgjord på de sju senaste i ligan. Laget har en räddningsplanka i rekordusla Limerick och Sligo som gör att man inte kommer ramla ur i år. Laget är räddade just av dålig form från hotet under dem och den egna insatsen på sistone är inte något som skrämmer någon. Bohemians har två anomalier till resultat bakom sig och jag ser chanserna till trendbrott som stora. 4–0 mot Cork är som sagt inget att säga om men 4–3-förlusten mot tokjumbon Limerick som dessutom tvingades spela hela andra halvlek med blott tio man är skämmigt dåligt. Bohemians ledde med 2–1 och 3–2 men tappar ändå till 4–3. Det är inte lätt att förstå irländska eller ens engelska med irländsk accent i vanliga fall men vad som har sagts inför den här matchen från tränare och ledande spelare i laget förstår man även om man är döv och debil.

Stoltheten efter det oacceptabla magplasket senast ska vara motivation nog för att komma upp i de 75-80% som behövs för att promenera hem den här matchen för hemmalaget.

Ettan hittas till 1.85 hos bet365 .com.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 13 Augusti, 2015, 23:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!