Speltips

Speltips Isner - Chardy

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-14 18:30 Spela här

Speltips Isner - Chardy
Land: Kanada Liga: ATP Montreal
Odds: 2,40 Speltips: Chardy
2015-08-14 18:30 Isner - Chardy Chardy 2,40 Poldan

Måste säga att jag tycker att oddset på Chardy är lockande. Jag menar, han slog ju kontrollerat ut en Karlovic i högform, så…varför ska han inte slå John Isner som har väldigt många matcher i kroppen senaste veckorna.

Det är förresten en ganska stor anledning till att Isner sällan går långt i Grand Slams, han håller ofta sina seedningar, men sällan längre än så. Hans kropp orkar helt enkelt inte serva på den höga nivå under så långt tid och nu har han spelat 30 set på 2,5 vecka. Och det är tydligt att han vann sina matcher enkelt i Atlanta – började tappa set i slutskeded av Washington – och nu tappat set i 2 av 3 matcher i Montreal.

Jag är dessutom övertygad om att vinsten mot Nick Kyrgios till stor del berodde på att australiensaren inte mådde helt psykiskt bra efter skandalen mot Wawrinka. Visst, han kanske inte så märkbart tagen ut av buropen, men jag kan lova att det bekom honom. Att hela den där grejen gjorde att han inte kunde förbereda sig optimalt inför matchen.

Chardy har i regel ganska lätt för storservare. Han har 3-0 mot Isner och 2-0 mot Karlovic. Tycker egentligen att det är bevis nog för att 2,40 är på tok för högt i den här matchen.

Finns hos Betsafe

Poldan - 14 Augusti, 2015, 10:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!