Speltips Isner - Chardy

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-08-14 18:30
Land: Kanada
Liga: ATP Montreal
Odds: 2,40
Speltips: Chardy
Spela på Speltips Isner - Chardy
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Chardy
Måste säga att jag tycker att oddset på Chardy är lockande. Jag menar, han slog ju kontrollerat ut en Karlovic i högform, så…varför ska han inte slå John Isner som har väldigt många matcher i kroppen senaste veckorna.

Det är förresten en ganska stor anledning till att Isner sällan går långt i Grand Slams, han håller ofta sina seedningar, men sällan längre än så. Hans kropp orkar helt enkelt inte serva på den höga nivå under så långt tid och nu har han spelat 30 set på 2,5 vecka. Och det är tydligt att han vann sina matcher enkelt i Atlanta - började tappa set i slutskeded av Washington - och nu tappat set i 2 av 3 matcher i Montreal.

Jag är dessutom övertygad om att vinsten mot Nick Kyrgios till stor del berodde på att australiensaren inte mådde helt psykiskt bra efter skandalen mot Wawrinka. Visst, han kanske inte så märkbart tagen ut av buropen, men jag kan lova att det bekom honom. Att hela den där grejen gjorde att han inte kunde förbereda sig optimalt inför matchen.

Chardy har i regel ganska lätt för storservare. Han har 3-0 mot Isner och 2-0 mot Karlovic. Tycker egentligen att det är bevis nog för att 2,40 är på tok för högt i den här matchen.

Finns hos Betsafe
Spela på Isner - Chardy hos Betsafe
Poldan - 14 Augusti 2015 - 10:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: