Speltips Nadal-Nishikori

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-08-14 23:30
Land: usa
Liga: Liga
Odds: 1.85
Speltips: Nishikori
Spela på Speltips Nadal-Nishikori
Börja spela här
Spela på Nishikori
Helt jämna odds här innan matchen men jag tycker Nishikori har en bra chans att ta sin första seger mot Nadal som har 8-0 i inbördes möten men nu är förutsättningarna annorlunda Nadal har ju haft svårt med att hitta formen hela året och har trillat ner till
9 plats på rankingen.

Nishikori som något oväntat tog sig till final i Us Open förra året har ett stort spel i sig särskilt på hardcourt där han inte har några svagheter hans stora styrka är ju hans snabbhet som gör att han skickar tillbaka det mesta och är riktigt jobbig att möta.

Nishikori som kommer från titel vinst i Washington måste ses som favorit här idag även om Nadal har spelat upp sig något på slutet och vann en titel på grus i Hamburg är det inte samma Nadal som tidigare han kan säkert ta sig tillbaka till topp 4 igen men kommer nog att dröja ett tag.
Nishikori känns starkare hungrigare och bjuder knappt på några misstag något som varit Nadals kännetecken men tycker Nishikori matcher Nadal just nu i både snabbhet och säkerhet i spelet.
Nadal har spelat upp sig men tror inte han ens är i närheten av sin fulla kapacitet i dagsläget och då får han svårt mot japanen.
Spela på Nadal-Nishikori hos Bwin
DENNISS - 14 Augusti 2015 - 11:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: