Speltips

Speltips Tottenham–Stoke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-15 16:00 Spela här

Speltips Tottenham–Stoke
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.80 Speltips: 1
2015-08-15 16:00 Tottenham–Stoke 1 1.80 RalleArvid

Det gick alldeles utmärkt (som vanligt) från Irland igår och ettan till runt 1.85 var aldrig hotat efter ledningsmålet kom redan efter några minuter. En ny etta från andra sidan Nordsjön hittat. En ny etta till runt 1.85 och förhoppningsvis en lika säker etta.

Det är väl inte så att jag skulle börja gråta om Tottenham skulle tappa poäng som ni som känner mig vet men jag ser chanserna/riskerna för det att inträffa som tämligen små just i denna match.

Stoke har värvat ordentligt men det är ett huvudlöst high chaparall-truppbygge man har slängt ihop och det är, skulle jag säga, Premier Leagues sämsta manager och kanske hela Europas mest överskattade fotbollstränare som fått förtroendet att lotsa Stoke och alla hundratals miljonerna i den riktning han behagar.

Tottenham gjorde det riktigt bra i premiären mot United och förtjänade, som ofta, ett bra resultat med sig från United men på något sätt, som alltid, tvingades de gå helt lottlösa mot Man U. Tottenham känns som ett bra mycket mer balanserat och sunt projekt och dessutom i ärlighetens namn med ett bättre lag på pappret på de flesta positionerna trots de hypeade profilvärvningarna som gjorts under senare tid av Mark Hughes.

Tottenham har en helt skadefri trupp och en tränare som har väldigt klart för sig hur han vill ställa upp laget. Stoke är det svårare att sia om vad det blir för startelva men en sak är säker - oavsett vilken elva som ställs på benen så kommer den inte vara speciellt samspelt eller balanserad.

Det kanske inte blir några 3–0 men det här kommer bli en kontrollerad tillställning från hemmalaget och jag har svårt att se något annat än tre poäng som stannar i norra London.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 14 Augusti, 2015, 23:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!