Speltips

Speltips Tottenham - Stoke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-15 16:00 Spela här

Speltips Tottenham - Stoke
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1,93 Speltips: Under 2,5
2015-08-15 16:00 Tottenham - Stoke Under 2,5 1,93 LelleSandahl

Konyaspor lyckades kvittera till 1-1 och X2 satte fint till 1,90 under fredagskvällen. Fokus på internationell fotboll och Premier League i helgen där Tottenham och Stoke ställs emot varandra - efter att båda gått mållösa i premiären med 0-1 i baken. Är tveksam om det blir någon större offensiv utdelning i eftermiddag där Stoke parkerar bussen och Spurs förlitar sig väl mycket på Harry Kane.

Förra säsongen
Stoke - Spurs 3-0
Spurs - Stoke 1-2

Premiären
Stoke - Liverpool 0-1
Man Utd - Tottenham 1-0

Kyle Walker blev ende målskytt på Old Trafford i premiären. Högerbackens självmål blev matchens enda strut och Spurs reste hem till norra London med 0 poäng i bagaget. Detsamma gäller Stoke som gjorde en defensivt bra insats mot Liverpool, men där allt sprack efter att Philippe Coutinho mörsat in ett snyggt mål utifrån i den 86:e minuten. Tungt för Stoke som såg ut att bärga en stark pinne i premiären. Blir inte speciellt mycket lättare att äga spelet borta mot Spurs utan jag tror på samma matchplan från Stokes sida. Ligga djupt och försöka vara aggressiva på mitten, för att Spurs inte ska kunna mata bollar på Kane. Mycket nya ansikten i Stoke i år så prio kommer vara att sätta defensiven först. Shaqiri har anslutit från Inter men missar matchen på grund av avstängning, så debuten får dröja. För Spurs del ser det bra ut skademässigt, bara Lloris som har en känning och testas sent, men bakom Kane ser det tunt ut på anfallsidan. Adebayor är på väg bort och även Roberto Soldado är på glid.

Preliminära startelvor (The Guardian)

Spurs (4-2-3-1) Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Bentaleb - Dembele, Eriksen, Chadli - Kane

Saknar: Lloirs (tveksam)

Stoke (4-2-3-1) Butland - Johnson, Cameron, Wollscheid, Muniesa - Whelan, Van Ginkel - Walters, Adam, Affelay, Diouf

Saknar: Krkic, Shawcross, Shaqiri (avstängd från sin senaste match i Inter)

SPELTIPS
Är inte vrålimponerad av något av lagens offensiva spel i inledningen på säsongen. Spurs kommer få styra spelet här men Stokes defensiv var tung att möta för Liverpools snabba spelare, och lär så bli även för Spurs. Målrika matcher när lagen möttes i fjol, men det var en längre bit in på säsongen när lagen börjat hitta sitt spel. Provar underspel på Stoke även den här veckan - under 2,5 mål i matchen till 1,93 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 15 Augusti, 2015, 06:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Anders0n - 2015-08-15 10:07:04

En frisk Arnautovic är väl självklar i Stoke's 11a?