Speltips

Speltips Tennisdubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-16 19:30 Spela här

Speltips Tennisdubbel
Land: Kanada Liga: Montreal
Odds: 1.96 Speltips: Djokovic - Bryan/Bryan
2015-08-16 19:30 Tennisdubbel Djokovic - Bryan/Bryan 1.96 Tennistipset

Vi kör en dubbel med att världens bästa tennisspelare Novak Djokovic samt världens bästa dubbelpar Bryan/Bryan vinner sina finaler idag.

Novak Djokovic är utan tvekan bästa i världen för tillfället. För att kunna besegra serben bör man antingen ha en monsterserve eller ett enorm tryck i slagen som Wawrinka, Gulbis m.fl för att kunna störa honom. För blir baslinjeduell emot Djokovic vinner han majoriteten av bolldueller. Murray har varken serven, eller trycket i slagen för att besegra Djokovic. Att Djokovic har vunnit åtta senaste mötena dessa herrar emellan säger det mesta enligt mig.

Bröderna Bryan dominerar fortfarande dubbeln och är utan tvekan bäst i världen. Efter Wimbledon har de två raka titlar på hardcourt och har nu 11 raka vinster på detta underlag.

Nu i finalen ställs de emot Daniel Nestor och Vasselin. Nestor hade en bra start på året där han vann två titlar tillsammans med Bopanna. Men efter det har det gått betydligt sämre för 42 åriga kanadensaren och han är nu 28 i världen.
Vasselin har inte heller presterat nå vidare i dubbeln, han har en titel och den vann han med Stepanek i Bogota.


Djokovic kommer med största sannolikhet vinna 9:e raka matchen emot Murray och Bryan/Bryan kommer vinna sin tredje titel på tre veckor.


Dubbeln betalar 1.96 hos bet365 och det är väldigt bra.


Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 16 Augusti, 2015, 15:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!