Speltips

Speltips Sligo–Derry

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-17 20:45 Spela här

Speltips Sligo–Derry
Land: Irland Liga: Premier League
Odds: 2.05 Speltips: Ö2.5
2015-08-17 20:45 Sligo–Derry Ö2.5 2.05 RalleArvid

Vi startar veckan med att försöka hålla liv i den irländska sviten och gläder oss därför över att det är en måndagsomgång i Premier League där borta på den gröna ön.

Sligo vann senast och tre blytunga poäng där skakade teoretiskt liv i klarat kontrakt.

Hemmalagets defensiv vittnar om nästan två insläppta mål per match i snitt under säsongen och nu ställs man mot Derry som levererat målfester uteslutande de senaste fyra omgångarna. Inte konstigt alls enligt mig eftersom de tillhört mittenskiktet och varit relativt säkra under en tid och då brukar varken 4-0-segrar eller kollapsar där man låter de insläppta målen trilla in som en följd av motivationsbrist.

Sligo har under hela våren och sommaren varit ett säkert kort för den som har velat se gjorda och insläppta mål. Nu kommer laget från följande rad:
0-4
0-2
3-2
0-3

motståndaren Derrys rad lyder:
0-2
0-4
3-0
4-2

Det här är en match då det bara finns en läge för hemmalaget. Tuta och kör. En poäng betyder lika mycket som noll poäng så oavsett skede i matchen eller resultat på tavlan så måste laget framåt. Det öppnar givetvis för att laget har goda möjligheter att upprepa bedriften senast då man körde över Drogheda borta med 4-0. Samtidigt finns riskerna att man ska bli ihåliga bakåt och låta Derry prestera i enlighet med matcherna mot Galway och Longford häromveckan då man vann med 7-0 sett över två matcher.

Överspelet hittas till fina 2.05 och måste bara testas.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 17 Augusti, 2015, 00:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!