Speltips Sparta Prag-Thun

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-08-20 19:00
Land: Europa
Liga: Europa League
Odds: 1.85
Speltips: Ö2.5
Spela på Speltips Sparta Prag-Thun
Börja spela här
Spela på Ö2.5
Dags för Europaspel igen och jag tycker mig ha hittat ett riktigt fint spelvärde i en utav de många matcherna för kvällen.

Sparta Prag tar emot ett lag vi ibland lärt känna genom åren ute i Europa främst för sina trevliga offensiva färdigheter och precis som de lag som fått äran att ta över den schweiziska fanan ute i Europa under senare år så tycker jag att Thun ofta har haft en trevlig all in-mentalitet när det gäller matcher av hög kaliber.

Sparta är storfavoriter och visst kan jag hålla med om att laget ska ses med goda chanser i sin hemmamatch när det handlar om ett dubbelmöte men på samma sätt som jag tyckte att Celtic var på tok för långt nedtryckta oddsmässigt igår ser jag inte någon som helst anledning att gå in på den raka ettan här. Däremot är överspelsoddset väldigt intressant fortfarande (även om det redan nu har börjat sjunka ganska ordentligt och förmodligen kommer öra så hela vägen ned till avspark).

Spartas fem senaste matcher har samtliga klättrat över 2.5-linan och de flesta dessutom med god marginal. Undantaget en mållös klassisk premiär har Sparta gått som tåget och öst in mål offensivt oavsett motstånd, ja, man till och med gav CSKA en ordentlig fight i CL-kvalet där dubbelmötet slutade med hela nio mål.

Inkluderat både Europaspel, ligaspel och träningsmatcher tidigas under den här sommaren så finns det en tydlig tråd som löper genom alla Thuns resultat så här långt - det är målfester även där.

0-4
3-1
3-1
2-2

är senaste resultatraden och även då Thun inte visar sig vara tillräckligt bra i tuffa bortamatcher ser de till att åtminstone få något med sig från uppgifterna i och med sin respektlösa/naiva approach Jag tror givetvis att tanken om ett 0-0-resultat finns med i tränarnas förhoppningar till en början men efter att Sparta fått in första och kanske även andra bollen här vilket jag är övertygad om blir fallet så kommer plan B att tillämpas omgående: gör allt som bara möjligt är för ett bortamål, även om det kostar ett insläppt till.

Över 2.5 spelas utan att blinka till fina 1.85 hos bwin.com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
Spela på Sparta Prag-Thun hos Bwin
RalleArvid - 20 Augusti 2015 - 01:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: