Speltips

Speltips Stephens - Ivanovic

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-20 21:00 Spela här

Speltips Stephens - Ivanovic
Land: USA Liga: Cinncinati
Odds: 1.80 Speltips: Stephens
2015-08-20 21:00 Stephens - Ivanovic Stephens 1.80 DocNakano

Sloane Stephens har imponerat på mig ganska mycket de senaste veckorna, det känns som att hon börjar nå upp till den den potential som alla visste hon hade i sig hela tiden. Hon vann titeln i Washington för två veckor sedan och har spelat bra här i Cinncinati. Hon slog ut Mona Barthel och i den matchen så rörde hon sig riktigt bra på banan och hennes omställning från försvar till attack har verkligen förbättrats. Det känns som att hon har hittat rätt med Bouchards gamla coach Nick Saviano som vet hur han ska få Sloane att nå upp till sin potential.

Ivanovic har inte sitt bästa år på touren hon har en hel del förluster detta året som hon inte hade räknat med (Mattek-Sands, Hradecka samt tre förluster mot Caroline Garcia). Såg hennes match mot Govortsova, en spelare som Ivanovic ska gå in och demolera blev istället en 50/50 match där Ivanovic stod för väldigt mycket egna misstag.

Det känns som att Stephens spelar bättre än hon gjort på väldigt länge samtidigt som Ivanovic inte alls imponerar. Tror att detta kan bli en bra turnering för Stephens och spelar henne att vinna mot Ivanovic till 1.80 hos bet365 .

DocNakano - 20 Augusti, 2015, 15:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!