Speltips

Speltips Sylvia - Brommapojkarna

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-20 19:00 Spela här

Speltips Sylvia - Brommapojkarna
Land: Sverige Liga: Svenska Cupen
Odds: 1,70 Speltips: 2 (-0,75)
2015-08-20 19:00 Sylvia - Brommapojkarna 2 (-0,75) 1,70 LelleSandahl

Brommapojkarna slåss för sin fortsatta existens i superettan. Anrika Sylvia hittar vi på en mittenplacering i divison 2. Tror BP tar sig vidare till svenska cupens gruppspel även om de kommer rotera en del i den här matchen.

Sylvias form (8:e plats i division 2 södra svealand)
V, F, V, V, V

Senaste match
Sylvia – Assyriska IF 3-1

BP:s form (15:e plats tillika nästjumbo i superettan)
O, F, F, V, O

Senaste match
BP – Jönköpings Södra 1-1

Det har varit en stormig säsong för Brommapojkarna. Ett ungt, orutinerat lagbygge skickades ut i hetluften efter att ha trillat ur allsvenskan förra säsongen. Och det skulle visa sig vara en övermäktig uppgift. Inför hösten har resurser skjutits in och vi ser redan resultat av det. Ett par stora namn in som Martin Mutumba och förre Syrianskastrikern Nikola Grubjesic har spetsat till elvan och det ängsliga BP vi såg i våras är förbytt mot ett bättre bollförande lag som numera även kan hota sista tredjedelen. Förra omgången fick BP 1-1 hemma mot serieledaren J-Södra, ett resultat som var i underkant då BP skapade mest för att ta tre poäng. Just Grubjesic tror jag annars kan bli nyckeln för att hålla sig kvar i serien och han finns med i den uttagna truppen i kvällens cupmatch mot Sylvia på Nya Parken i Norrköping. Självklart är BP:s fokus på superettan - Mutumba, Fredrik Stoor, Fredric Jonsson stannar hemma – men jag tycker ändå att BP ska besegra ett division 2-lag fullt av IFK Norrköpings juniorer. Sylvia drivs numera i IFK:s regi och har en väldigt låg snittålder, det gör att man ofta åker på smällar mot sämre fotbollslag på grund av sin orutin. När det nu kommer professionella fotbollsspelare på besök tror jag inte det unga gardet räcker till helt enkelt. De har fortfarande väldigt mycket att lära.

BP-truppen
Målvakter:
Rasmus Emanuelsson, Viktor Göranzon

Backar:
Niclas Vemmelund, Niran Hansson, Jacob Une Larsson, Carl Starfelt, Daniel Stensson

Mitfältare/Forwards:
Alexander Seger, Gabriel Petrovic, Alexander Seger, Pontus Åsbrink, Seth Hellberg, Serge-Junior Martinsson Ngouali, Stefano Vecchia, Jacob Ortmark, Nikola Grubjesic, Isak Nylén, Viktor Gyökeres


SPELTIPS
Brommapojkarna bör vinna här. De har bättre spelare med tyngd och erfarenhet och även om de roterar tycker jag att den uttagna truppen ska kunna göra jobbet som krävs för att säkra spel i svenska cupens gruppspel nästa säsong. Spelar BP -0,75 till 1,70 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 20 Augusti, 2015, 17:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!