Speltips

Speltips Hobro–Nordsjaelland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-21 18:30 Spela här

Speltips Hobro–Nordsjaelland
Land: Danmark Liga: Superligan
Odds: 1.95 Speltips: BLGM
2015-08-21 18:30 Hobro–Nordsjaelland BLGM 1.95 RalleArvid

En fredagsmatch i Superligan och ett riktigt bottenmöte mellan jumbon Hobro och nästjumbon Nordsjaelland. Men för den sakens skull är jag inte alls säker på att vi kommer få se någon typisk ångestladdad approach och två lag som backar hem för 0-0. Nej, det är alldeles för tidigt på säsongen för sånt tjafs och det är två lag som har blandat och gett alldeles för mycket hittills för att man ska tala om någon kris eller att något drastiskt måste ändras. Snarare är jag övertygad om att vi här kommer få se två lag som ställer upp sig fast övertygade och optimistiska om att det här verkligen är matchen då man kan ta tre poäng.

Hobro har inlett Superligan med följande rad:

3–0
0–1
0–2
1–1
3–0

Som sagt, blandat friskt och målen har knappast varit någon bristvara. En del matcher har varit tuffare än andra men jag anser väl att 3–0-förlsuten senast är lågvattensmärket, 2–0-segern borta mot Bröndby den absoluta höjdpunkten samtidigt som jag skulle säga att 1–1 mot Viborg gör ett ganska gott jobb i att berätta för oss om vilken nivå laget egentligen håller normalt sätt.

Nordsjaellands första fem matcher för säsongen lyder enligt följande:

1–2
1–1
2–1
3–0
0–2

Imponerande kryss mot FCK här om veckan och tre matcher i rad nu har de visat gryende form framförallt offensivt men liksom hemmalaget är man ute efter revansch nu efter en mindre smickrande insats i senaste ligaomgången.

Som jag började min utläggning med så tror jag att vi kommer få se två lag som är väldigt förvissade om att de har alla möjligheter i världen om att ta tre tunga poäng här och det finns ingenting enligt min mening som tyder på att det är några bussar som ska ställas ut någonstans på planen under denna kväll.

Båda lagen att göra mål här tycker jag känns väldigt bra Oddset tycker jag är även bättre.
1.95 hos Bwin bland annat.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 20 Augusti, 2015, 18:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!