Speltips Dolgopolov - Berdych

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-08-21 18:30
Land: USA
Liga: ATP Cincinnati
Odds: 1,76
Speltips: Berdych -3,5
Spela på Speltips Dolgopolov - Berdych
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Berdych -3,5
De spelare som jag tycker sett allra bäst ut så här långt i Cincinnati är Berdych tillsammans med Federer. Det stod nästan skrivet i sten att tjecken skulle göra en bra turnering i Cincinnati efter dunderfloppen i Montreal. Hans tunga grundslag kommer väl till pass här och han gör ofta bra resultat på den här typen av hardcourt.

Det passar honom också ganska bra att möta Dolgopolov. Ukrainaren släpper nästan alltid till break och han såg lite nervig ut mot Janowicz i åttondelen. Han borde nästan tappat andra set med 6-0, men räddade upp det till 6-3. Och i tredje blev han bruten när han skulle serva för matchen…så, njaa.. han känns väldigt instabil just nu, det ska också sägas att Janowicz inte var särskilt bra heller.

Man ska inte dra några jätteväxlar av Berdychs demolering av Robredo. Spanjoren var uppenbarligen sliten och har varit skakig hela veckan. Men Berdych returnerar jävligt bra nu och har i regler inga problem med Dologpolovs servar.

Dessutom, det är inte alls ovanligt att han växer in i turneringar och gör bättre och bättre matcher ju längre en turnering lider - det känns lite åt det hållet just nu.

Berdych har 4-0 i matcher och har täckt dagens hcp-lina i 3 av 4 matcher…och det som är anmärkningsvärt är att samtligt tre vinster där han täckt hcp-linan har varit på exakt samma underlag som den här turneringen spelas på (hardcourt DecoTurf)

Berdych -3,5 spelas till 1,76 hos Unibet
Spela på Dolgopolov - Berdych hos Unibet
Poldan - 21 Augusti 2015 - 09:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: