Speltips

Speltips Barnsley–Bradford

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-22 16:00 Spela här

Speltips Barnsley–Bradford
Land: England Liga: League 1
Odds: 2.00 Speltips: Ö2.5
2015-08-22 16:00 Barnsley–Bradford Ö2.5 2.00 RalleArvid

Ligorna börjar så sakteliga sätta sig men fortfarande är det tämligen riskabelt att hitta raka ettor eller tvåor med spelvärde i tycker jag. Det är en sak att göra det i en premiäromgång eller hemmapremiär men just i de här tredje och fjärdeomgångarna tycker jag ändå att man gör bäst i att leta spel som bottnar i mål, kort, hörnor eller andra mer matchbildshänsynstagande faktorer. En matchbild tycker jag man har lättare att förutse än ett slutresultat så här tidigt på säsongen innan det, när vi går in i lunken oftare ser att just matchbilden även avspeglar sig i större utsträckning på just resultaten.

Därför: med två satta målspel på lika många dagar tar jag nu ett stadigt grepp om ytterliga ett och blickar mot den engelska tredjedivisionens fjärde runda.

Barnsley har startat säsongen med två segrar och en förlust. Senast tog men en imponerande 2–3-seger borta mot Millwall och sex poäng efter vad jag kanske skulle kalla det tuffaste schemat som något lag i ligan haft är imponerande.

Bradford ligger jumbo efter en poäng på de tre första omgångarna och det är framförallt defensiven som inte stämt så här långt. Vad landar vi då i det här?

Ingen förväntar sig att Bradford ska få med sig något härifrån, det är absolut ingen panik än så länge och oavsett en, tre eller noll poäng kommer Bradford ha en sju helsikes massa matcher och insatser och träningspass att rätta till det här lite halvtrassliga läget man nu befinner sig i. Därför: Bradford kan gå in till den här matchen som om det inte finns någon morgondag och bara spela avslappnad anfallsfotboll och försöka straffa Barnsley på samma sätt som de var nära att knipa poäng av Gillingham - genom att försöka knocka direkt.

Barnsley ska givetvis ses som favoriter i matchen men vad jag tror vi kan vara allra mest säkra på från den här tillställningen är att det kommer svänga ordentligt med ett hemmalag som imponerat stort och där det är high life på läktarna och fullt självförtroende nere på planen. Samtidigt möter man ett bortalag som kan spela helt avslappnat och som trots att man bara tagit en poäng inte misslyckats med att göra mål i någon av de tre inledande matcherna.

Överspelet finns till dubbla smeten och blir det jag satsar hårdast på idag.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 22 Augusti, 2015, 09:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!