Speltips

Speltips Athletic Bilbao - Barcelona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-23 18:30 Spela här

Speltips Athletic Bilbao - Barcelona
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.66 Speltips: Ö2,5 mål
2015-08-23 18:30 Athletic Bilbao - Barcelona Ö2,5 mål 1.66 Polsater

bet365 livestreamar alla La Liga/Serie A/Bundesliga/Ligue 1-matcher i mobilen, surfplattor och datorn.

Ligapremiär i Spanien och jag går för ö2,5 till ett odds som ändå känns okej.

Barcelona har Mathieu och Pique avstängda, vilket gör att det blir en nykomponerad backlinje. Även Neymar saknas här. Tänkbart lag:

Bravo
Alves, Mascherano, Bartra, Alba
Iniesta, Busquets, Rakitic
Rafinha, Suarez, Messi

Även Bilbao saknar ett par spelare då bland annat Muniain är skadad. Men Aduriz och Susaeta är med som vassa offensiva kort.

Bilbao är nog ett lag som kommer ligga i det där klustret av klubbar bakom topptrion Real, Atlético och Barca. Kanske sexa-sjua eller så. Normalt sett väldigt starka hemma. I dubbelmötet i den spanska Supercupen gjorde man 4-0 hemma på Barca för en dryg vecka sedan. Med de defensiva avbräcken Barca har kan man definitivt göra mål på Barcelona. Har gjort mål i 19 av de senaste 20 hemmamatcherna om jag räknar rätt. Motsvarande möte i våras slutade 2-5. Athlétic har gjort mål hemma mot Barca i 11 av senaste 12 matcherna.

Gjorde dessutom mål mot både Real och Atlético i fjol.

Barcelona behöver väl ingen närmare förklaring. Även om Neymar saknas har man Messi och Suarez på planen. I de matcher jag sett den duon så har de sett ruskigt vassa ut. Har ju en del vassa offensiva spelare även i övrigt. Defensiven har dock sett sämre ut på försäsongen, vilka växlar man nu ska dra av det. Har släppt in mål i samtliga träningsmatcher utom en. Mot såväl Bilbao och Sevilla har de släppt in smått osannolika fyra mål, då har det ändå varit tävlingsmatcher.

Sällan man kan spela ö2,5 för Barcelona i ligan till så här pass högt odds. Med tanke på Bilbaos hemmastyrka och Barcas defensiva avbräck borde Bilbao ha fina möjligheter att göra mål. Barcas offensiva spelare går ytterst sällan mållösa de heller, så att den här matchen får åtminstone tre mål känns väl rimligt.

@nokkan21

Polsater - 23 Augusti, 2015, 00:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!