bet365 livestreamar alla Serie A/La Liga/Bundesliga/Ligue 1-matcher i mobilen, surfplattor och datorn.

Serie A-premiären i går bjöd på oavgjort mellan Hellas Verona och Roma samtidigt som Lazio inledde med 2-1-seger mot nykomlingen Bologna. I kväll är det fullt ös med matcher där den största är den på Artemio Franchi i Florens.

Senaste möten
2014/2015
Fiorentina - Milan 2-1
Milan - Fiorentina 1-1

2013/2014
Fiorentina - Milan 0-2
Milan - Fiorentina 0-2

2012/2013
Fiorentina - Milan 2-2
Milan - Fiorentina 1-3

Serie A-premiär för Fiorentina och Milan. Två lag med nya managers i Sousa och Mihajlovic. Ska bli väldigt spännande att följa båda lagen där Viola kör på med i stort sätt samma gäng som förra säsongen. Davide Astori ersätter Stefan Savic i backlinjen medan Mario Suarez köpts in för massor av euros. Mario Gomez har skeppats iväg till Besiktas. Milan ser däremot totalt annorlunda ut. Mängder av nya förmågor där det nya anfallet med Luiz Adriano och Carlos Bacca ska bli oerhört intressant att följa. Kompetenta värvningar även i Bertolacci och Romagnoli. Milan kommer garanterat göra en bättre säsong än förra säsongens bedrövliga tiondeplacering och varför inte börja med en stark inledning? Milan har fått en tävlingsmatch i benen i veckan där Perugia spöades med 2-0 i Coppa Italia. Var nog skönt att få spela ihop sig i skarpt läge med så många nya i laget. Tycker att Mihajlovic visat att han är en bra manager de senaste åren och jag tror Milanfansen kommer få mycket att glädjas åt när vi summerar säsongen, att klubben är på rätt väg igen.

Prelimnära startelvor (Gazzetta dello Sport)

La Viola (4-2-3-1) Tatarusanu - Tomovic, G. Rodriguez, Astori, Pasqual - Borja Valero, Suarez - Joaquin, Fernandez, Ilicic - Babacar

Avbräck: Ronacaglia, Bakic

Milan (4-3-1-2) Diego Lopez - De Sciglio, Ely, Romagnoli, Antonelli - Bertolacci, De Jong, Bonaventura - Honda - Bacca, Luiz Adriano

Avbräck: Menez, Niang, Mexes

SPELTIPS
Jämför vi startelvor tycker jag Milan är spetsigare framåt och i övrigt är det ganska jämnt. Tycker det luktar kryss på förhand här där Milan verkligen vill ha med sig något hem till Milano. Spelar X2 till 1,73 hos bet365 (3/5 units). Även singelkrysset spelas med mindre insats till 3,40 (!) hos samma bolag.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip