Speltips Oskarshamn - Qviding

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-08-23 15:00
Land: Sverige
Liga: Division 1 södra
Odds: 2.50
Speltips: 1
Spela på Speltips Oskarshamn - Qviding
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Oskarshamn är ett mycket spännande och trevligt lag som framförallt på hemmaplan vanligtvis spelar en fantastiskt underhållande, fartfylld och kreativ passningsfotboll. Det är något av ett reservlag till Kalmar FF men med det fina i kråksången att de spelare som inte riktigt passar in i modellen men som ändå har kvaliteten väljer att pendla upp längs kusten och spela på konstgräset på arena Oskarshamn i division 1 i en framåtlutad förening istället för i tipselit eller u21.

Tidigare säsongen har Arena Oskarshamn verkligen varit ett ointagligt fort. Oavsett motstånd har man gjort rätt i att spela en liten slant på hemmaseger när OAIK spelar hemma. I år har det gått lite tyngre resultatmässigt utan att spelet för den sakens skull nödvändigtvis blivit så värst mycket sämre. Där jag ser Oskarshamn i nuläget är ett habilt mittenlag i division 1 som spelar sina hemmamatcher på en konstgräsplan dit ingen vill åka om man har alternativet att slippa. Det bör de flesta gånger räcka för att man ska ta en trea mot ett ojämnt och oberäkneligt Qviding.

Oskarshamn har haft ett väldigt tufft schema på sistone med förluster mot både Oddevold och Trelleborg. Matchen mot Trelleborg och stryk 2-3 där skvallrar emellertid om vilken hög prestanda laget har på hemmaplan precis på samma sätt som segrarna senast mot Höllviken och Husqvarna gör detsamma.

En brasklapp är som sagt Qvidings oförmåga att komma upp i nivå men på samma sätt förmåga att sprattla till och ordna ett oförutsägbart resultat helt utan förvarning. Ett oroväckande exempel för mig som hoppas på OAIK idag är segern senast mot Landskrona. Ett lugnande exempel för mig och alla som ryggar denna ettan är Qvidings förlust nyss mot Norrby.

Med allt ovanstående taget i beaktning är det inte på något sätt så att jag skriker ut Oskarshamns etta till världens genom tiderna starkaste raka etta. Nej, men däremot ser jag det som väldigt troligt att hemmalaget får flyt på grejerna och rullar ut Qviding på konstgräset. Att då bli bjuden 2.50 hos Unibet gör att man inte kan tacka nej till erbjudandet.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
Spela på Oskarshamn - Qviding hos Unibet
Spela nu
RalleArvid - 23 Augusti 2015 - 11:42
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
LegendReborn - 2015-08-23 13:34

Du har fått allt om bakfoten.. Oskarshamn kommer backa hem och kontra, Qviding kommer ha 70 procent bollinnehav

rubensvart - 2015-08-23 12:20

"fantastiskt underhållande, fartfylld och kreativ passningsfotboll". Herregud. När var senaste gången du såg dem spela Ralle?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: