Speltips Dologpolov - Kokkinakis

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-08-24 22:30
Land: USA
Liga: ATP Winston - Salem
Odds: 2,62
Tips: Kokkinakis
Kan säga att jag inte litar fullt ut på Dolgopolov i den här matchen. Han gjorde en jättebra turnering i Cinicinnati, men för det första är det mycket ovanligt att Dologpolov är bra i mer än en turnering i taget. Det vill säga, går han djupt i en turnering så är det lätt hänt att han förlorar i första omgången i nästa turnering.

T.ex när han vann Washington och förlorade mot Stepanek direkt i nästa turnering, eller när han tog sig till final i Valencia och förlorade mot Sijsling direkt i Paris. Det händer så klart inte varje gång, men det finns sådana tendenser.

För det andra hägrar US-Open och Dologpolov anmälde sig ju till Winston-Salem för att han antog att sejouren i Cincinnati skulle bli ganska kortvarig. Jag tror att Dologpolov har siktet mer inställt där än på Winston-Salem.

För det tredje så är inte Kokkinakis en mycket sämre spelare.

Så, Kokkinakis har kunnat förbereda sig 2-3 dagar längre och Dologpolov hade ju problem med blåsor på fötterna i slutskedet av Cincinnati, jag tror inte att han vill äventyra US-Open på grund av en trött 250-turnering. Med tanke på att Dolgopolov är oseedad måste han spela redan på måndag och ja... då är det alltså ännu sämre förutsättningar honom.

Spelar Kokkinakis till 2,62 hos Sportingbet


EDITERAD 2015-08-24 12.18:45
Spela på Dologpolov - Kokkinakis hos Sportingbet
Spela nu
Poldan - 24 Augusti 2015 - 12:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: