Speltips

Speltips Kokkinakis - Dolgopolov

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-24 22:30 Spela här

Speltips Kokkinakis - Dolgopolov
Land: Land Liga: ATP Winston
Odds: 2.37 Speltips: Kokkinakis
2015-08-24 22:30 Kokkinakis - Dolgopolov Kokkinakis 2.37 BajenBengan1

Dolgopolov - Kokkinakis 2.37 @ bet365 (3/5 units)

Dolgopolov gjorde en fantastisk vecka i Cinci. Men han mötte verkligen en Berdych under isen och en Djokovic som inte var där alls mentalt eller spelmässigt. Dolgo är notoriskt instabil med väldigt oortodox spelstil fylld av variation i form av f.eks en lysande slice och dropshots som främsta riktmärken på området. Han är även snabb i fötterna, rör sig mjukt som en katt och besitter lysande förmåga att växla försvar till anfall och därmed kontra effektivt. Men ukrainarens humör växlar rejält vilket resulterar i att han är konstant upp och ner från vecka till vecka - lite som Gulbis - så långt ifrån omöjligt att han har en sämre vecka nu.

Kokkanakis vann några matcher förra veckan men mot ganska svaga spelare. Ändå en bra vecka. Han spelas karaktäriseras av en stark 1.serve samt offensiva, tunga grundslag med kapacitet att slå hål på de flesta försvar.

Första mötet mellan dessa och något säger mig att det kan passa Thanasi helt OK ändå. Men den stora anledningen till detta spel är att det känns svårt att lita på Dolgopolovs mentala skärpa den här veckan, vilket hans riskabla, avancerade spelstil på små marginaler är extremt beroende av. När ukrainaren är på sämre humör haglar de oprovocerade misstagen, vilket han knappast har råd med mot slagkraftigt motstånd här.

Värdering runt 50% på Kokkinakis i den här matchupen, så oddsen representerar därmed bra värde över hela marknaden här.

BajenBengan1 - 24 Augusti, 2015, 15:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!