Speltips

Speltips Portsmouth v Reading

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-25 20:45 Spela här

Speltips Portsmouth v Reading
Land: England Liga: Capital One Cup
Odds: 3,10 Speltips: 1
2015-08-25 20:45 Portsmouth v Reading 1 3,10 holms

Portsmouth tog sig vidare hit genom att slå ut ett reservbenat Derby med 2-1 i den förra rundan.
Men det ska sägas att Derby har en bred trupp att laborera med den här säsongen så det var överlag väldigt, väldigt starkt gjort. Trots allt.
Och det ska påpekas att segern var fullständigt rättvis. Utöver målet så hade Derby faktiskt bara ett enda skott på mål.
Portsmouth, via en som alltid en fanatisk hemmapublik, var riktigt inspirerat och trots att även dem vilade ett par spelare så syntes det att de tog det här på största allvar. Och gissa om den kanske mest misshandlade publiken, efter Leeds supportrar, njöt i fulla drag och drömde om forna tider när man la jättar på rygg hemma på Fratton Park i tid och otid.. Och jo. Nog får man kalla ett lag två divisioner högre upp för en jätte i dessa sammanhang.

Ligan har man börjat bra även den. Två vinster och två oavgjorda. Och klubben andas en optimism man inte gjort på rätt länge nu.
Och det säger en hel del om det när man tittar på lagets senaste ligamatch.
Man ställde till med den sämsta halvleken sedan Jack The Ripper härjade på den brittiska ön. Morecambe, skräckinjagande Morecambe, fick gå till pausvila med 3-0. Och det var många djupa pannveck på Parken då.
Men som sagt. Portsmouth är i stöten den här säsongen. Man tog sig i kragen och körde över gästerna i den andra halvleken och lyckades till slut kunna komma ut hedern i behåll och 3-3 på tavlan till slut.
En poäng är bara en poäng. Men vad det gav i självförtroende är desto mer.

Och nu är det dags för Capital One Cup igen. Och man gästas av ett Reading som inte har gjort mycket rätt så här långt den här säsongen.
De tog sig vidare via en förlängningsvinst borta mot Colchester. En division under.
Colchester ja, de har inte vunnit i ligan än. Senast 0-4 mot Fleetwood. Som också är skit.
0-0 efter full tid då. Och kryss har vart ett gångbart resultat även i ligan för Reading. För trots att de haft en väldigt enkel inledning så här långt så stor man utan seger.
Och det är väl den krassa sanningen för Reading nu. Många spelare har kommit och gått på senare tid och man är kanske sämre än på väldigt många år nu. Att tappa bland annat Jem Karacan, Alex Pearce, och Adam Federici utan att ersätta fullt ut lär leda till en tung säsong.
Och hittills har man imponerat noll.

Fratton Park kommer att koka. Portsmouth lär rotera återigen. Men spelarna som fick chansen senast mot Derby gjorde som nämnts det formidabelt då. Och den här gången är motståndet mer beskedligt.
3,10 - den tar vi sa polisen.

holms - 24 Augusti, 2015, 20:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!