Winston Salems andra omgång står på schemat & det är fransmannen Benoit Paire som tar sig an supertalangen Hyeon Chung. Tycker mig finna ett enormt stort spelvärde på Paire, som upplever i skrivandets stund sitt bästa år på ATP-touren.

Benoit Paire har under 2015 vunnit 4 turneringar. En ITF-titel, två CH-titlar samt en ATP-titel. Han har ett makalöst matchfacit på Hardcourt i år. 25-8 på hardcourt & 46-20 totalt under 2015. Vinster mot spelare som Muller, Robredo, Kohlschreiber, Goffin & Fognini är väldigt imponerande. Paires största utmaning har legat i det mentala. Han har en skyhög potential, men har allt för ofta betett sig riktigt vidrigt på tennisbanan där han inte alltid ger 100%. Under 2015 har han varit mycket stabilare rent mentalt & verkar ha fått bukt på problemet.

Chung kommer troligtvis vara en av dessa supertalanger som får axla manteln efter giganterna har lagt av (Djokovic,Nadal,Federer & Murray). Chung har ett brett register men har under 2015 inte fått till spelet på ATP-nivå. Att han spelat bra på CH-nivå är en sak, men för att ta nästa steget så gäller det att få spelet att klicka mot de bästa spelarna på touren.

Benoit Paire är för bra för närvarande & känns som den klart hetare spelaren. Chung hade enorma problem att avvärja James Ward i första omgången & det blir inte lättare när Paire står på andra sidan.

Synar Paire som matchvinnare @1,61 på bet365 .

EDITERAD 2015-08-25 02.36:01

This is the stats tab
This is the post tip