Speltips Klizan - Vesely

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-08-25 21:00
Land: USA
Liga: ATP Winston-Salem
Odds: 1,80
Speltips: Klizan
Spela på Speltips Klizan - Vesely
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Klizan
Klizan var frukansvärt överlägsen Ilhan i första omgången, resultatet ljuger en smula där. Han skulle vunnit med större sifrror än 7-6,6-2. Och han har ju knappast kvalat in i Winston-Salem för att ställa ut skorna mot Vesely i andra omgången.

Slovenen har servat bra och han ska vara bättre än Vesely på snabba underlag. Dessutom är ju Vesely förtvivlat formsvag. Han har varit iskall på gruset nu i sommar och förlust i raka set mot Bellucci i Cincinnati är väl knappast något han hoppar jämfota över.

Faktum är att Vesely inte vunnit en hardcourt-match sedan han vann i Auckland. Det är åtta månader sedan. Därefter har han fem raka förluster på hardcourt.
Jag skulle varit lite orolig om detta var i ett tidigt skede i turneringen för Klizan, men nu har han kvalat in och har fyra matcher på underlaget. Han är alltså inspelat och underlaget är inte helt lättspelat. Det går snabbt, men bollen studsar upp ganska ordentligt. Förutsättningarna är ganska liknande som i US-Open… likadant underlag och samma typ av bollar - och där har Vesely aldrig haft någon större framgång.

Det här är verkligen ett megaläge för Klizan att gå långt. Vinner han här så blir det Bellucci, sen kanske Kokkinakis och Coric i semifinal. Lättare väg till en ATP-final finns typ inte.

Jag tror att han har siktet inställt på att gå långt här och både form och motivation är i Klizans favör.

Finns till 1,80 hos Betsafe
Spela på Klizan - Vesely hos Betsafe
Spela nu
Poldan - 25 Augusti 2015 - 09:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
vindskontor - 2015-08-25 12:23

Slovak är han, inte sloven.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: