Speltips

Speltips Opelka - Lindell

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-26 18:00 Spela här

Speltips Opelka - Lindell
Land: Usa Liga: Us open kval
Odds: 2 Speltips: Opelka
2015-08-26 18:00 Opelka - Lindell Opelka 2 Tennistipset

Dags för Christian Lindell att presentera sig i kvalet till US-Open. Han ställs emot servekanonen Reilly Opelka.

Christian Lindell är en helt okej spelare på itf/challengertouren på underlaget grus. Nu är det hardcourt han ska spela på och detta passar inte hans spelstil. Visst, lindell har en hård första serve men det är väldigt sällan han får in den tyvärr. Han gillar långa baslinjedueller dock blir han alldeles för kort i banan med sin backhand på hardcourt och motståndaren kan döda poängen.. Hans forehand är dock bättre, det ska han ha.


Reilly Opelka, född 1997 vann Wimbledon för juniorer. Den unga amerikanen är 208cm och har en enorm serve. Hans spelstil påminner och landsmannen John Isner. Serven och kraften i forehanden är inte lika bra men den är bra. Lindell kommer få det ruskigt svårt att bryta Opelkas serve.

Förra veckan spelade Lindell en itf på hardcourt i Brasilien och han vann sina matcher till kvartsfinalen med nöd och näppe där han blev breakad flertalet gånger. Emot en servekanon som Opelka kan setet vara över om man blir bruten.


Tror Opelka kommer ha enorm fördel på detta underlag med tanke på hans serve. Spelar amerikanen till 2 gånger pengarna hos bet365 .


Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 26 Augusti, 2015, 03:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Brickz - 2015-08-26 10:27:09

Oddset sjunker snabbt.. nere i 1.70 nu..
Men håller med, detta är ett bra spel idag tror jag.