Speltips

Speltips Lindell - Opelka

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-26 20:00 Spela här

Speltips Lindell - Opelka
Land: USA Liga: US Open
Odds: 1,80 Speltips: Opelka
2015-08-26 20:00 Lindell - Opelka Opelka 1,80 Poldan

bet365 sticker ut med 1,80 på Reilly Opelka mot Christian Lindell. Jag tror att svensken får det tufft här.

Opelka har haft det lite trevande på futurenivå sedan han vann juniortiteln i Wimbledon. Men man ska veta att han var hästlängder bättre än Shane (rankad 500) i sin senaste kvartsfinal där han bara tog till vara på två av 14 breakbollar och blev breakad två gånger på två breakbollar. Jag skulle nog kunna sätta honom en bit innanför topp 400…kanske bättre

Han är lite av en Isner-kopia, men ja, helt enkelt sämre på allt. Oavsett så vet jag inte alls hur Lindell kommer att reagera på hans hyperaggressiva spel. Jag tror inte att svensken är tillräckligt bra på att passera när han får dåligt med tid på sig.

Christian Lindell är jättedålig på hardcourt. Han spelar i stort sett aldrig på snabba underlag, men med tanke på att han får mer för att ställa upp i kvalet till US Open ($5000) än att komma två i förra veckans gruschallenger (typ €3400), så är det självklart att han ställer upp här.

Lindell provade vingarna på hardcourt för första gången sedan Stockholm Open förra veckan där han tvingades rädda setbollar mot en 18-åring som aldrig spelat hardcourt tidigare på futurenivå och förlorade i kvartsfinalen mot en annan brasse som rankas 692 och som i stort sett heller aldrig spelar hardcourt.

Senast svensken mötte en aggressiv spelare på hardcourt var det Dustin Brown som stod på andra sidan nätet i SO. Den gången förlorade svensken efter två tighta set, men Brown gick knappt på halvfart.

Tror att Opelka förvaltar sitt WC och vi kan förutsätta att USAs nästa tennisstjärna kommer att vara taggad.

1,80 hos bet365 som sagt.

EDIT: Såg nu att tennisipset redan rekat. Orkar inte radera en hel text så lägger ut den i alla fall.

Poldan - 26 Augusti, 2015, 11:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!