Alltså, Borna Coric borde verkligen göra mos av Schwartzman. Det ska vara hästlängder mellan dem, särskilt på hardcourt.

Nu har ju Coric dessutom jätteläge att sig djupt här och marknaden överskattar Schwartzman efter två vinster mot grusspecialister.

För, jag menar, Andujar och Gimeno-Traver tillhör knappast toppskiktet av harcourtspelare på ATP-touren och det känns som att Diego lever på lånad tid. Han blev breakad sex gånger mot Andujar…6 gånger… blir han det mot Coric är risken att han blir nollad.

Schwartzman har en av de lösaste servarna på touren och han slår inte särskilt hårt heller. Han lever väldigt mycket på sitt försvarsspel, men Coric har ju bevisat att han kan slå igenom de flesta.

I övrigt har ju Diego haft ett hopplöst år med mängder av nederlag på gruset där han normalt åtminstone håller hög challenger-klass. Att det inte spelas några grusturneringar nu plus att många väljer att kvala in till US-Open har gjort att han blivit direktkvalificerad i Winston-Salem. Tror att det tar ordentligt stopp nu.

Coric -3,5 games till 1,91 hos Bwin måste vara värde.

This is the stats tab
This is the post tip