Spelar Åtvid till 1.67 borta mot Forward i Svenska Cupen.

BK Forward är utan fw Bukva (13/6); mf Murad (13/2) och backen Gustafsson (13/0):

tre avbräck.

Åtvid kommer med det bästa de har tillgängligt. Saknar keeper Gustavsson och Hallingström.

Roar Hansen:

- Hur ser ni på matchen i morgon? Satsar ni eller försöker du lufta bänkspelarna för att i stället ha fullt fokus på Allsvenskan?
- Nej då. Vi vill ju vinna mot Forward. Ställer man upp i en tävling så fokuserar man på den och man vill vinna. Det står en svensk titel på spel och det ska man inte slarva bort. Så vi tänker åka till Örebro med ambition att låta de bästa spelarna spela, absolut, säger Roar Hansen.
Åtvidaberg har inget jättebra facit från cupspelet de senaste åren. I två år i rad har man slagits ut i just omgång två, förra året förlorade man mot Huddinge IF.
- Jag förväntar mig att de spelarna som var med då är sugna på att ta revansch.

Jag förväntar mig att Roar Hansen och hans Åtvid tar den här matchen riktigt seriöst mot bakgrund av att de inte vunnit på väldigt länge och att det rent psykologiskt vore välkommet att vinna samt göra ett par mål. De allsvenska lagen har gjort i stort sett rent hus hittills i år när det gäller cupspelet. Åtvid har ändå varit med i matcherna den senaste tiden, så det finns nog viss glöd kvar i laget.

BK Forward är väl normalt sett rätt starka hemma på Trängen, men i år ligger man i mitten av sin division 1 norra-tabell. Frågan är om inte norrettan dessutom är lite sämre än söderettan den här säsongen, det är åtminstone min känsla, även om jag inte kan serierna superbra.

Räknar med att ett taggat Åtvid visar att det skiljer två divisioner (åtminstone än så länge) mellan lagen.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip