Speltips

Speltips Struff - Ymer

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-27 17:00 Spela här

Speltips Struff - Ymer
Land: USA Liga: US Open
Odds: 1,83 Speltips: Ymer
2015-08-27 17:00 Struff - Ymer Ymer 1,83 Poldan

Spelar Ymer här utan vidare. Han är uppenbarligen grym i kvalsammanhang och Struff är ganska formsvag får man lov att säga.

Annars gillar jag tysken, han spelar utefter sina förutsättningar, men normalt sett är han inte särskilt bra på utomhusbanor och tappade set mot 200-rankade indiern Saketh Myneni i första kvalomgången. Lägg där till att han inte spelat match på 3-4 veckor och haft en allmänt trött sommar/höst.

Struff har avsevärt mycket bättre resultat på hardcourt inomhus där varken sol eller vind har något betydelse och just nu känns han lite överrankad. Skulle säga att det här är ett jätteläge för Ymer att gå till kvalfinal och att komma in till huvudturneringen har hela tiden varit målet med denna USA-turné.

Struff har en fantastisk serve, men den biter inte alls lika bra på DecoTurf och Ymer är välkänd som en duktig returtagare. Tror att tysken är väl medveten om att hans tid är på hösten och inomhusturneringarna. Av de ATP-poäng han har just nu är det inte många som kommer från hardcourt utomhus.

Blir inte jätteförvånad om Ymer tar sig förbi Struff och tar sig ända in i huvudturneringen. Han finns i alla fall till 1,83 hos Bwin .

Poldan - 26 Augusti, 2015, 16:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!