Speltips

Speltips Herbert - Busta

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-27 20:30 Spela här

Speltips Herbert - Busta
Land: Usa Liga: Winston-Salem
Odds: 1.90 Speltips: Herbert
2015-08-27 20:30 Herbert - Busta Herbert 1.90 Tennistipset

Kvartsfinal i Winston Salem och det är fransmannen Pierre-Hugues Herbert som tar sig an spanjoren Pablo Carreno Busta.

Herbert är en spelare som gillar snabbare underlag. Fransmannen servar väldigt bra och vill döda bollen snabbt. Får han läge går han fram på nät. Herbert har ett väldigt bra nätspel och haft stor framgång med landsmannen Mahut i dubbel. Herbert som kvalade in till turneringen har spelat väldigt bra. Han har nu på de sex matcherna han spelat endast tappat ett set och det var emot Baghdatis. Han körde över Stakhovsky med 6:3 6:2 i första omgången och igår fick Bedene som slog ut Simon se sig besegrad med 6:3 6:0.


Carreno Busta är en typisk grusspelare, han servar relativt bra men han gillar längre bolldueller och har inte riktigt någon vapen som sticker ut. Innan denna turnering har han under året endast spelat sju matcher på hardcourt och endast vunnit två av dessa. Här i Winston Salem har han besegrat Haas, Sousa och Bolelli på vägen till kvartsfinalen. Jag vet inte exakt vad det säger då Haas var väldigt dålig och Bollelli inte alls imponerat.


Spelar Herbert som han gjort tidigare kommer han vinna detta. Han kommer vara väldigt taggad och göra allt för att vinna sin första ATP titel.

1.90 som bet365 erbjuder är alldeles för bra.

Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 27 Augusti, 2015, 15:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!