Speltips

Speltips Jaziri - Belucci

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-28 02:00 Spela här

Speltips Jaziri  - Belucci
Land: USA Liga: Winston-Salem
Odds: 3 Speltips: Jaziri
2015-08-28 02:00 Jaziri - Belucci Jaziri 3 Tennistipset

Tycker mig finna ett fantastiskt på Jaziri som tar sig an Belucci i kvartsfinalen av Winston-Salem. Jaziri har spelat en enastående tennis under turneringen & har besegrat riktigt bra spelare längs vägen.

Jaziri inledde med att komfortabelt besegra Sousa. Därefter har han vunnit back to back mot både Troicki samt Gabashvilli. Inga dussinspelare direkt & framförallt inte på detta underlaget (Hardcourt). Jaziri spelar extremt aggressivt & tycker om att möta bollen väldigt tidigt. På de snabba underlaget i Winston-Salem påverkas Jaziris spelstil väldigt positivt. Trots Jaziris relativt korta längd på 183 centimeter så har han en väldigt effektiv serve, som både är precis men också väldigt hård.

Belucci är en grusspecialist som trivs på det röda gruset. Det ser dock väldigt annorlunda ut på hardcourt där han inte fått spelet att riktigt stämma. 6-8 som matchfacit på hardcourt kontra 20-10 på grus säger det mesta om vilken spelare vi har bakom nätet. Han spelar långt bakom baslinjen & använder väldigt mycket topspinn för att utmanövrera sina motståndare. Under turneringen har han besegrat Tiafoe samt Vesely & har behövt tre set vid båda tillfällena.

Jaziri är enormt underskattad vid detta möte & kan mycket väl ställa till med enorma problem för Belucci. Synar Jaziri som matchvinnare @ 3 på bet365 .

EDITERAD 2015-08-27 20.20:53

Tennistipset - 27 Augusti, 2015, 20:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!