Speltips

Speltips Eagles-Packers

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-08-30 02:00 Spela här

Speltips Eagles-Packers
Land: USA Liga: NFL försäsong
Odds: 1.90 Speltips: Eagles -3
2015-08-30 02:00 Eagles-Packers Eagles -3 1.90 Masjävel

Tredje försäsongsomgången i NFL rullar igång i natt och natten till söndag har jag hittat ett spel jag tror på.

Tredje matchen är alltid den viktigaste för lagen i NFL och den match där startspelare i alla lagen lirar in i andra halvlek för att få en chans att sätta spelet inför säsongen.

Detta gäller dock med största sannolikhet inte för Packers som åkte på en skada för säsongen på sin bästa receiver förra matchen. I och med att även offensiva linjen dras med skador så tror de flesta att de kommer vila i stort sett alla de bästa startspelare i offensiven för att inte riskera något mer inför säsongen.
Det innebär att ligans bästa QB Aaron Rodgers inte kommer spela och även den bästa slotreceivern Randal Cobb samt nye 2:a receivern Adams kommer vilas.

Eagles tradade till sig QB Sam Bradford under sommaren och denne har varit skadeförföljd men är nu tillbaka efter knäoperation. Många anser att Bradford är en perfekt QB att styra coach Chip Kellys offensiv och han gjorde sitt första gästspel i förra matchen och verkar inte ha några sviter av operationerna.

Eagles-Packers är ett möte som även med starters i båda lagen skulle vara jämnt. Eagles har offensiven för att hänga med Packers och när vi nu får Eagles första unit i åtminstone en halvlek mot ett decimerat Packers känns chanserna till vinst goda!

EDITERAD 2015-08-28 14.17:42

Masjävel - 28 Augusti, 2015, 14:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!