Speltips

Speltips Jagodina - Borac Cacak

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-28 20:00 Spela här

Speltips Jagodina - Borac Cacak
Land: Serbien Liga: Super Liga
Odds: 5.20 Speltips: Borac Cacak -1
2015-08-28 20:00 Jagodina - Borac Cacak Borac Cacak -1 5.20 J1Tr4X

Goddag på er!

Satt här idag på frukosten med en kopp kaffe och njöt av min lediga dag samtidigt som jag gick igenom helgens utbud av spel. Under tiden som kaffet hade förspel med min strupe och solen smekte min blekfeta kropp så dök detta underbara odds upp framför plytet på mig.
Jagodina har haft en fruktansvärt dålig start på säsongen i Super Liga. Med endast två inspelade poäng på sex spelade matcher så ligger man toksist i serien, räkna också då in en målskillnad på 1-12. Inför säsongen 2015/2016 så tappade man flertalet rutinerade spelare. Då ekonomin varit oerhört dålig under flera år så lyckades man inför säsongen inte förlänga kontrakten med dem mer bidragande och framträdande spelarna utan fick mer förlita sig på dem egna leden därav har dem den yngsta truppen i serien med en snittålder på 23år.

Och nu till Borac Cacak.
Borac Cacak har fått en väldigt bra start på säsongen. Laget inledde med tre raka vinster mot lag som man BARA ska vinna emot. Därefter blev det torsk mot storlaget Partizan Belgrad & uppstickaren Habitfarm Javor.
Borac Cacak ligger på en stabil sjätte plats i ligan och har bara fåtalet poäng upp till serieledning. Med tio inspelade poäng och målskillnad på 7-7 så ser jag detta som en ypperlig möjlighet att haka på tåget till toppen. Man möter ikväll jumbon och jag tycker verkligen att detta odds är värt att syna med ex antal dollar. Lycka till vid eventuell syn, trevlig helg!

Finns även på twitter där flertalet spel smeks ut med fin precision @karebrant.

J1Tr4X - 28 Augusti, 2015, 15:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!