Speltips

Speltips Newcaslte–Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-29 14:00 Spela här

Speltips Newcaslte–Arsenal
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.80 Speltips: BLGM
2015-08-29 14:00 Newcaslte–Arsenal BLGM 1.80 RalleArvid

Ett Newcastle hemma som vanligtvis är starka i början av säsongerna snarare än i slutet då de brukar få för sig att tycka det är tråkigt både att spela fotboll och respektera sina trogna fans och lämna in handduken när kontraktet är klarat. En överdrift givetvis men visst ligger det något i att Newcastle hemma är ett trevligare och tryggare kort att satsa pengar på i början av en säsong än i slutet av den.

Arsenal ska givetvis ses med goda vinstchanser här men jag bankar inte tvåan i sten och precis som förra gången jag lirade en match som laget var inblandad i så tror jag att de kommer få problem att hålla nollan. Då var det mot West Ham jag trodde det skulle bli målglatt, en hel del ställde sig frågande eftersom laget värvat ny målvakt från Chelsea och eftersom laget spelar hemma. Nu tycker jag att de som ställde sig frågande då bör ha blivit motbevisade och ärligt talat tycker jag spelbolagen och oddssättarna borde veta bättre än att ha ett så pass högt odds på båda lagen gör mål som nu är fallet.

West Ham på hemmaplan är ett bra mycket enklare motstånd att hålla nollan mot än vad Newcastle borta är enligt mig. Om vi nu utgår från att vi alla ser på Arsenals chanser att hitta nätet minst en gång som relativt stora så lämnar vi alltså då bara utrymme för ett enda frågetecken: kommer Newcastle skapa tillräckligt många omställningschanser och fasta situationer och inlägg för att knoppa dit åtminstone en boll? Kommer laget få ett par farliga frisparkslägen att förvalta eller kanske till och med en straff? Ja, jag tror att hemmafansen åtminstone kommer få jubla riktigt högt och ordentligt åtminstone en gång under dagen och bås lagen att göra mål ser jag som ett väldigt lämpligt spel med tanke på det givmilda oddset.

Newcastle har spelat två tävlingsmatcher hittills under säsongen på hemmaplan. Resultaten: 4–1 och 2–2. Sex gjorda och tre insläppta. I Arsenals enda bortamatch så här långt hittar vi 1–2 mot Crystal Palace.

1–2 var också vad det slutade senast lagen möttes. I motsvarande möte i London förra säsongen precis innan jul blev det 4–1.

BLGM spelas till 1.80 hos bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 29 Augusti, 2015, 00:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!