Speltips

Speltips Manchester City - Watford

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-29 16:00 Spela här

Speltips Manchester City - Watford
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.25 Speltips: -1 HT
2015-08-29 16:00 Manchester City - Watford -1 HT 2.25 Akberg

Manchester City och Manuel Pellegrini forsätter ösa på i ligan och har nu tre raka vinster i ligan med 8-0 i målskillnad. Kan inte låta bli att pilla på priserna där vi erbjuds 2.25 på -1 asian handikapp på City i halvtid.

Jag är rätt säker på att Pellegrini är fortsätt sugen på vinststreak i ligan, och därmed hålla stämningen i toppen av ligantabellen. City har mött WBA (0-1, Chelsea (3-0 och Everton (0-2). Underbar prestation av hela laget i samtliga matcher. Ser ut som ett riktigt laddat City detta år, efter att ha blivit snuvade på ligatiteln förra säsongen. Watford har spelat tre oavgjorda matcher, 2-2 mot Everton, 0-0 mot WBA och även 0-0 mot Southampton. Målskyttet har inte imponerat hos laget och det ser tunt ut om målskyttar.

Försvaret har dock imponerat hos Watford men jag är ytterst tveksam till om laget kan klara av att stå emot Citys offensiva krafter som David Silva, Yaya Toure och inte minst Sergio Aguero. Mittfältet hos City ser väldigt bra ut och levererar fram till anfallarna, något som inte fungerade lika bra förra säsongen och som kan ha kostat ligatiteln. I den här inledningen har Yaya Toure dock sett lysande ut.

Läget i lagen:
City: Bpny, Zabaleta, Fernando och Clichy missar lördagens match.
Watford: Doyley och Ekstrand missar matchen mot City.

SPEL:
Jag spelar Manchester City asian -1 handikapp i halvtid till 2.25 hos SBObet, finns även hos bet365 , med 1.5/5 units.

Twitter@HolmbergAke

Akberg - 29 Augusti, 2015, 13:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!