Speltips

Speltips Panova - Niculescu

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-01 21:00 Spela här

Speltips Panova - Niculescu
Land: USA Liga: US Open
Odds: 3.25 Speltips: Panova
2015-09-01 21:00 Panova - Niculescu Panova 3.25 DocNakano

Tycker att oddsen på Alexandra Panova ser väldigt lockande ut mot Niculescu. Hon har krossat i kvalet in till turneringen med tre segrar i raka set Liu (6-4 6-1), Kania (6-2 6-1) och Brianti (6-3 6-3). Dessa tre matcher har gjort att hon har haft tid att spela in sig på underlaget utan att behöva ödsla mycket kraft. Panova har gjort bra resultat på hard iår bl.a. nådde hon kvartsfinal i Baku där hon slog Linette och Hlavackova även en vinst Kulichkova i turneringen innan dess. Det största avtrycket hon gjort iår var att hon hade två matchbollar mot Maria Sharapova i Australian Open men lyckades inte knyta ihop säcken.

Niculescu har haft en mindre lyckad hardcoutsäsong där hon har förlorat mot lägre rankade spelare som Aliaksandra Sasnovich samt att hon var tvungen att dra sig ur mot Stosur i Washington pga problem med en magmuskel. Formen på henne är tveksam och det är inte den Niculescu som vi sett briljera under grässäsongen där hennes spel kanske lämpar sig bäst.

Dessa spelare har mötts en gång innan och det var förra året på hard inomhus i Linz där vann Panova i skilje med 6-4. Då Niculescu har en ganska speciell spelstil med bara slice på forehand så är det en fördel om man har mött henne förr och det borde ge Panova en trygghet.

Värdet ligger på Panova här och om hon spelar med tålamod så har hon spelet för att bryta ner Niculescu. Spelar Panova att vinna till 3.25 hos bet365 . För säkrare alternativ finns även fina handikappet på +4.5 till 1.72 hos samma bolag.

DocNakano - 01 September, 2015, 01:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!