Speltips Delbonis - Karlovic

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-09-01 17:00
Land: USA
Liga: US Open
Odds: 1,87
Speltips: Karlovic -4,5
Spela på Speltips Delbonis - Karlovic
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Karlovic -4,5
Går emot marknaden här. Tror helt enkelt att Karlovic kommer att få hål på Delbonis förr eller senare i den här matchen och i bästa av världar räcker det med ett break för att hcp-linan på 4,5 ska sitta.

Jag menar, om Ivo får hål på Simon, Klizan, Chardy och Janowicz….då ska han väl kunde bryta Delbonis ett par gånger? Dessutom var det bara tillfälligheter som gjorde att han inte slog Wawrinka i Cincinnati. Ett par breakbollar som verkligen borde gått kroatens väg.

Delbonis var rätt dålig mot Bolelli i Winston-Salem, båda var rätt trötta. Men det är uppenbart att han är svag på pressure-points. Och när man har breakboll emot sig och Karlovic står på andra sidan nätet är pressen ännu större.

Jag tror att man inför den här matchen stirrar sig lite för blind på Delbonis tidigare resultat mot storservare. Han höll sig obreakad mot Karlovic i Wien förra året och slog Isner på grus, men det var under en period där han faktiskt spelade rätt bra och borde fått med sig ett antal vinster under hösten. Nu är han däremot rätt formsvag.
Tycker att Delbonis är riktigt svag på låga bollar på sin backhandsida, eller egentligen på båda sidorna, och det ser man tydligt när han spelar hardcourt. Han kommer inte under bollen ordentligt.

US Open spelas på exakt samma underlag som i Cincinnati där Karlovic höll sig obreakad på över 50 servegem.

Delbonis har 0-3 mot storservarna De Schepper, Muller och Karlovic på hardcourt. Han ska bara förlora denna och då är det troligt att även hcp-linan ryker.
-4,5 finns till 1,87 hos Betsson
Spela på Delbonis - Karlovic hos Betsson
Poldan - 1 September 2015 - 13:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: