Speltips

Speltips Nederländerna - Island

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-03 20:00 Spela här

Speltips Nederländerna - Island
Land: Nederländerna Liga: EM-kval
Odds: 1.90 Speltips: Ö 2.5 hörnor
2015-09-03 20:00 Nederländerna - Island Ö 2.5 hörnor 1.90 raminnouri

Idag kom den senaste FIFA-rankingen och föga förvånande fortsätter Island att klättra. Nu ligger man på en 23:e-plats före länder som Frankrike. Välförtjänt. Island har ända sen VM-kvalet visat att har en slagkraftig trupp, enorm talang, spelskickligt lag som kan anpassa sig efter motståndet. Man visar en "grinta" som vi får några år sedan inte visste fanns inom den isländska fotbollen och dessutom är man grymt farliga vid fasta situationer.

Visst, man ska inte gå så mycket efter världsranking men den säger något om detta Island. Det räcker annars med att kolla deras grupp. Sex spelade matcher, fem vunna och en förlust. Man har gjort mål i samtliga fajter och besegrat mot samtliga lag i gruppen. Närmare bestämt Turkiet, Tjeckien, Lettland, Kazakstan och så förstås Holland som man alltså ställs mot ikväll. På vägen har man gjort 14 mål och endast släppt in tre. Men med fyra matcher kvar är det massa poäng kvar att spela om och det är ännu inte klart. Även om det onekligen ser ljust ut för Lagerbäcks gäng. Här har ni ställningen i grupp A där ettan och tvåan blir direktkvalificerade och trean får playoff:a.

Grupp A:
1. Island - 15 p
2. Tjeckien - 13 p
3. Holland - 10 p
4. Turkiet - 8 p
5. Lettland - 3 p
6. Kazakstan - 1 p

Som ni ser. Om inte Island kollapsar totalt i de sista matcherna så ska det lösa sig. Men man får inte ta något för givet och detta Island känns inte som något lag som slappnar av. Troligtvis kör de på samma växel som de var inne på under våren.

Trots alla ovan nämnda styrkor är de fortsatt underskattade av spelbolagen. Raka tvåan ger 11.00 i odds. Lite för högt för att låta bli att lägga en liten liten slant. Det spelet jag verkligen lockade i den här matchen är Island över 2.5 hörnor till 1.90. Låg lina och bra odds. Klart spelvärt!

Dessutom ska man inte glömma att kvällens match är Danny Blinds första som förbundskapten för Holland. Pappa Blind som alltså var assisterande under Hiddink. Holland brukar inte bjuda på särskilt många hörnor och har de gjort sin hemläxa lär de gör allt för att undvika defensiva hörnor. Frågan är hur pass mycket Blind kommer att vilja göra om. Svaret får vi ikväll.

Island över 2.5 hörnor - 1.90 (bet365 )


raminnouri - 03 September, 2015, 13:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!