Speltips

Speltips Grekland v Finland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-04 20:45 Spela här

Speltips Grekland v Finland
Land: Internationellt Liga: EM Kval
Odds: 2,050 Speltips: Ö 2 mål Goal Line
2015-09-04 20:45 Grekland v Finland Ö 2 mål Goal Line 2,050 holms

Förlusten mot Färöarna i EM-kvalet blev för mycket för det grekiska fotbollsförbundet som gav sparken åt den italienska tränaren Claudio Ranieri. Grekland förlorade på hemmaplan med 0–1.
Och det kan man ju förstå. Vad som är svårare att förstå är hur landslag/klubbar fortfarande orkar anställa gamla uvar som Ranieri och Capello. Gammalt och förlegat.

Nu gick det förvisso inte så mycket bättre borta mot Färöarna, utan man kammade noll även där via en 2-1 förlust. Och det måste ju vara ett oslagbart rekord att plocka noll poäng av sex möjliga av fiskarna, brevbärarna och byggarbetarna från Färöarna.
Men nu är det som det är. Grekland är sist i tabellen och det är kört för längesedan. Det är bara att bygga nytt och hoppas på framtida triumfer. Eller, nytt och nytt. I fyra månader fick han sitta, Ranieri.
Men det behöver inte vara fel. Inte för oss. Nu har vi ett Grekland som inte behöver tråka sig till några poäng för att ta sig till ett slutspel. Nu kan vi istället se ett lag som vill visa hemmapubliken att de i alla fall inte är sämst i gruppen. Och då helst inte genom att spela 0-0 hemma mot Finland. Att det luttrade folket på läktarna vill få något tillbaka, det förstår de flesta med matchtröjor på.
Jag är tämligen övertygad om att vi kommer att få se ett mer offensivt Grekland än vad vi är vana med.

Sparken har även Mixu Paatelainen fått från uppdraget att leda Finlands landslag. Hasse Backe kommer som bekant att ta över i januari.
Innan dess så leder trion Markku Kanerva, Mika Nurmela och Jonathan Johansson landslaget, och det gör man då helt utan press. Helt utan press att plocka några bortapoäng med cyniskt spel, för det vinner ingen på.
Finland är näst sist i gruppen och har siktet inställt på det omöjliga VM-kvalet 2016. Det är bara att kliva ut här och låta det bära eller brista.
Och nog kan det brista alltid. I somras så föll man med 0-2 mot Estland. Och det, mina damer och herrar, det är ett odugligt landslag det.

1-1 i Helsingfors för ett år sedan. Och då fanns det bud på fler mål.
Nu får 2,05 på Ö 2 mål. Det betyder i all sin enkelhet att vi får insatsen tillbaka om vi skulle landa på precis två mål. Samma antal som senast.
Då två lag som var "med" i gruppen. Och var på sin vakt. Nu två lag som kan kliva ut här och spela avslappnat.
Dubbla degen med den där försäkringen. Det är i min bok ett väldigt bra spel det ...

holms - 03 September, 2015, 21:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
thomas88 - 2015-09-04 11:41:51

Finns 2 fotbollsplaner i Tallinn, Där kastar man freezebee. Någon gång i månaden ser man en fotboll. Då är det säkert Magnus Phersson som bär den.

X2 ger inte mycket pengar, men det känns som det är det rätta. De nordiska lagen är inne i ett flyt. Hoppas det räcker över lördag-söndag.
Balance 616.23 / 298.80 Start date: 30 July 2015

Jonas O. - 2015-09-03 22:46:30

Helt enig med denna. Mycke bra rek!