Speltips

Speltips Tyskland - Polen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-04 20:45 Spela här

Speltips Tyskland - Polen
Land: Tyskland Liga: EM-kval
Odds: 1.95 Speltips: Polen +1,5
2015-09-04 20:45 Tyskland - Polen Polen +1,5 1.95 Polsater

Måste testa Polen +1,5 borta mot Tyskland.

Toppmatch i grupp D, där ännu obesegrade Polen reser till Tyskland för att befästa sin topposition.

1 Polen 6 4 2 0 20-3 14
2 Tyskland 6 4 1 1 16-4 13
3 Skottland 6 3 2 1 12-6 11
4 Irland 6 2 3 1 12-5 9
5 Georgien 6 1 0 5 4-13 3
6 Gibraltar 6 0 0 6 1-34 0

Väntade elvor:
Neuer,
Mustafi, Hummels, Boateng, Hector,
Schweinsteiger, Kroos
Bellarabi, Götze, Podolski
Müller

Sedan VM-finalen har man genomgått en stor generationsväxling och en hel del spelare är borta sedan dess. Reus och Özil är dessutom skadade. På mitten väntas man alltså spela med en Schweinsteiger som sett ruskigt trög ut i United. Dessutom Götze som är briljant i sina bästa stunder, men något ojämn och som inte får starta varje match i Bayern. Podolski - mannen med släggan men utan spelsinnet. Bellarabi har jag sett en hel del, riktigt bra spelare men inte yppersta världsklass.

Sedan VM har Tyskland dessutom inte fått spelet att stämma riktigt. Normalt vinner man ju varje kvalmatch med 4+ bollar och har redan bokat hotell i värdlandet vid det här laget. Men inte nu. Förlorat mot Polen borta och tappat poäng mot Irland (av alla lag) hemma. Även träningsmatcherna har det varit si och så med då man bland annat kryssat mot Australien och förlorat mot USA den senaste tiden.

Men. Det är ju trots allt Tyskland vi pratar om. Plötsligt får de spelet att stämma och då kan de vinna med 4-0 här. Men av det jag sett av tyskarna så är jag faktiskt inte särskilt imponerad det senaste året. Sen är det så att det här kvalet gjort att skrällarna blivit lite fler. Flera storlag har haft lite problem i en del matcher och det är inte så konstigt kanske - det är ju inte kniven på strupen-läge längre då många lag går vidare till EM. Nu är Tyskland visserligen lite halv-illa ute, men även om de tappar poäng här så är möjligheterna till avancemang fortsatt goda.

Polen har något riktigt bra på g. Gjort det bra i kvalet och har finfina spelare i laget. Lewandowski känner alla till, Grzegorz Krychowiak från Sevilla är riktigt bra på mitten och Glik är en riktigt bra mittback.

Trolig elva:

Szczezny
Pischzek, Glik, Szukala, Jedrzejczyk
Blasczykowski, Zielinski, Krychowiak, Peszko, Rybus
Lewandowski


Polen har vikt ner sig på bortaplan tidigare, men jag tycker man har bra chans att störa Tyskland här. En poäng hade varit enormt bra, så jag räknar med att man backar hem och gör det så svårt man bara kan för tyskarna här. Om Tyskland, som sett oinspirerat ut stundtals, inte får en bra start - då blir det intressant att se hur fansen reagerar.

+1,5 känns som en bra startposition här, för jag tror Polen kommer göra allt för att hålla 0-0. Lewandowski med flera är dessutom vassa framåt, så jag ser det inte som omöjligt att man petar in en boll heller.

Någon gång kommer såklart Tyskland vara Tyskland igen och då blir det 4-0 i en sån här match, men fram till att de visat mer så backar jag upp Polen här.

@nokkan21

Polsater - 03 September, 2015, 23:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!