Speltips

Speltips Raonic - Lopez

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-04 21:00 Spela här

Speltips Raonic - Lopez
Land: Usa Liga: Us Open
Odds: 7.50 Speltips: Lopez vändning
2015-09-04 21:00 Raonic - Lopez Lopez vändning 7.50 Tennistipset

bet365 livestreamar US Open.

I Cincinnati fick vi hela 3.40 på Lopez där han besegrade Raonic i två raka set. Nu erbjuder bet365 2.62 på spanjoren vilket jag tycker är lite för lågt. Istället testar vi ett långskott som mycket väl kan gå vägen.

Raonic har varit okej efter sin operation, han var dock betydligt bättre innan den. Här i Cincinnati har han besegrat Smyczek och Verdasco och endast tappat ett set. Det får väl anses som bra trots att Smyczek förmodligen har sämsta formen på touren och Verdasco slår fler errors än Gulbis.

Lopez har besegrat Basilashvili och Fish än så länge. Har var väldigt illa ute emot Fish men lyckades vända och vinna ett 2:1 i set underläge. Lopez är vänsterhänt, en fördel som han har då han kan slå majoriteten av sina forehands crosscourt på Raonic väldigt usla backhand. Visst, Lopez backhand är inte mycket bättre, men han slicear bollarna lågt på Raonic backhand och går fram på nät. Vilket gör att han vinner majoriteten av poängen på detta sätt.

Ju längre dessa herrar spelar desto mer kommer det gynna Lopez. Lopez är i betydligt bättre form och mycket mer rörlig än Raonic. Tror Raonic kommer inleda matchen starkt, men desto mer de spelar desto mer fördel Lopez.


Tror Raonic nyper första set men att Lopez vänder på matchen.

Mitt spel blir alltså : Milos Raonic att vinna första set men förlora matchen. Finns hos bet365 till 7.50.

Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 04 September, 2015, 12:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!