Speltips Isner - Vesely

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-09-05 20:00
Land: Usa
Liga: Us Open
Odds: 1.51
Speltips: Isner -1,5 set
Spela på Speltips Isner - Vesely
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Isner -1,5 set
bet365 livestreamar US Open.

1.51 på John Isner -1,5 set kanske inte lockar. Men jag är helt säker på att detta oddset kommer sjunka ju mer vi närmar oss matchstart.

Jiri Vesely låg under med 2:1 i set emot Karlovic igår och vände på matchen vilket är oerhört imponerande. Dock måste jag säga att Karlovic inte alls kom upp i nivå. Han gick fram på fel bollar, missade alldeles för enkla forehand, nätspelet var riktigt dåligt och han servade inte alls lika bra som han brukar.

Jiri Vesely tycker jag inte övertygade trots sin seger, utan det var mer att Karlovic bjöd på den vinsten. Vesely såg halvskadad ut där han även tog en medical timeout efter att han brutit Karlovic i fjärde set. Hans grundslag var inte som de brukar men han lyckades få Karlovic serve i spel, det var de som krävdes igår med tanke på hur dålig Karlovic faktiskt var.

John Isner går som tåget än så länge. 6:0 i set på två matcher och han har ännu inte blivit bruten. Både Jaziri och Youzhny har sett sig besegrade av amerikanen och inget set har gått till tiebreak. Fortsätter Isner trumma på likadant kommer Vesely förlora med 3:0 eller 3:1 i set. Det är jag säker på.


Isner -1,5 set hos Unibet tar vi.


Lycka till vid rygg.
Spela på Isner - Vesely hos Unibet
Tennistipset - 4 September 2015 - 13:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: