Speltips

Speltips Ryssland – Sverige

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-05 18:00 Spela här

Speltips Ryssland – Sverige
Land: Internationellt Liga: EM-kval
Odds: 1.88 Speltips: Ö9.5 hörnor
2015-09-05 18:00 Ryssland – Sverige Ö9.5 hörnor 1.88 RalleArvid

Jakten på EM går vidare och jag väljer att kliva in på ett gammalt beprövat kvalspelskort då jag sliter fram hörnspelet ur rockärmen.

Sverige kommer nöja sig i allt väsentligt med ett oavgjort resultat och på så sätt låta ryssarna föra mycket av spelet. Hamrén kommer se till att tighta till det ordentligt med defensivt solida balansspelare centralt vilket kommer tvinga hemmalaget att anfalla primärt längst flankerna. Att vi kommer få se inläggsbaserat anfallsspel mot Sverige är det inga höga odds på, både som en följd av det som ligger i Sveriges intresse defensivt men även vad som ligger i Rysslands fartfyllda och tempostarka anfallsspel. Visserligen är en hel del detaljer i Rysslands sätt att ställa upp på fortfarande i högsta grad osäkra med tanke på att laget har en ny förbundskapten men med tanke på truppen som finns kan jag inte tänka mig annat än att det blir tämligen explosivt när laget väl sätter fart. Sverige gör då bäst i att falla ihop skydda sitt straffområde och lämna kanterna där man trycker ut ytterbackar som i flera fall förmodligen kommer resultera i hörnor.

Vad gäller Sverige behöver vi inte gå in speciellt mycket på det taktiska eller spelarval på kantpositionerna. Vi har ett grundspel där vi långt ifrån är främmande för att skapa hörnor, inläggschanser och övriga fasta situationer då vi både har huvudstarka anfallare och mittbackar. Vi har yttermittfältare som knappast är stöpta i någon tici-taca-bolltrillande-tradition och i synnerhet i en bortamatch där vi inte är favoriter kommer det knappast vara någon posessionfotboll som utövas på offensiv planhalva. Nej – i vanlig ordning kommer det bli åka av längs kanterna och i vanlig ordning tror jag att vi kommer vaska fram ett stort gäng hörnor.

Överspelet vad gäller hörnor gillas skarpt här och jag väljer att kliva in på linan över 9.5 som ger oss 1.88 hos Unibet .com

Lycka till lads. Och Zlatan.

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 04 September, 2015, 23:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!