Speltips: Ryssland - Sverige

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-09-05 18:00
Land: Internationellt
Liga: EM-kval
Odds: 1.88
Tips: Ö9.5 hörnor
Jakten på EM går vidare och jag väljer att kliva in på ett gammalt beprövat kvalspelskort då jag sliter fram hörnspelet ur rockärmen.

Sverige kommer nöja sig i allt väsentligt med ett oavgjort resultat och på så sätt låta ryssarna föra mycket av spelet. Hamrén kommer se till att tighta till det ordentligt med defensivt solida balansspelare centralt vilket kommer tvinga hemmalaget att anfalla primärt längst flankerna. Att vi kommer få se inläggsbaserat anfallsspel mot Sverige är det inga höga odds på, både som en följd av det som ligger i Sveriges intresse defensivt men även vad som ligger i Rysslands fartfyllda och tempostarka anfallsspel. Visserligen är en hel del detaljer i Rysslands sätt att ställa upp på fortfarande i högsta grad osäkra med tanke på att laget har en ny förbundskapten men med tanke på truppen som finns kan jag inte tänka mig annat än att det blir tämligen explosivt när laget väl sätter fart. Sverige gör då bäst i att falla ihop skydda sitt straffområde och lämna kanterna där man trycker ut ytterbackar som i flera fall förmodligen kommer resultera i hörnor.

Vad gäller Sverige behöver vi inte gå in speciellt mycket på det taktiska eller spelarval på kantpositionerna. Vi har ett grundspel där vi långt ifrån är främmande för att skapa hörnor, inläggschanser och övriga fasta situationer då vi både har huvudstarka anfallare och mittbackar. Vi har yttermittfältare som knappast är stöpta i någon tici-taca-bolltrillande-tradition och i synnerhet i en bortamatch där vi inte är favoriter kommer det knappast vara någon posessionfotboll som utövas på offensiv planhalva. Nej - i vanlig ordning kommer det bli åka av längs kanterna och i vanlig ordning tror jag att vi kommer vaska fram ett stort gäng hörnor.

Överspelet vad gäller hörnor gillas skarpt här och jag väljer att kliva in på linan över 9.5 som ger oss 1.88 hos Unibet.com

Lycka till lads. Och Zlatan.

Twitter: @RalleArvid
  Ryssland - Sverige
Spela på Speltips Ryssland - Sverige
RalleArvid - 4 September 2015 - 23:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Pacers - Trail Blazers
Basket - NBA - 2 hcp -3,5
1.90
02:00  Winnipeg - Minnesota
Ishockey - NHL - 1 money line
1.80
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Barnsley–Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:45  Lopp 6 Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming