Speltips

Speltips Ryssland - Sverige

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-05 18:00 Spela här

Speltips Ryssland - Sverige
Land: Sverige Liga: EM-kval
Odds: 1,78 Speltips: X2 (+0,5)
2015-09-05 18:00 Ryssland - Sverige X2 (+0,5) 1,78 LelleSandahl

Tyska hörnorna gick vägen till 1,90 och nu är det fokus på Ryssland - Sverige. Vi vet inte mycket om hur Ryssland kommer se ut efter förändringarna de gjort, men vi vet att pressen ligger på dom. Sverige kan ta en poäng här och vara nöjda med det. Tycker ändå vi har spelvärde på att Sverige undviker förlust!

Hemmamötet
Sverige - Ryssland 1-1

Senaste match
Ryssland - Österrike 0-1
Sverige - Montenegro 3-1

TABELLEN
1. Österrike 6 5 1 0 11 2 +9 16
2. Sverige 6 3 3 0 10 4 +6 12
3. Ryssland 6 2 2 2 9 4 +5 8
4. Montenegro 6 1 2 3 4 8 -4 5

Erik Hamrén rör om i grytan i startelvan och spelar ett mer utpräglat 4-5-1-spel borta mot Ryssland. Durmaz och Emil Forsberg ska stå för speeden och centralt är vi starka med Ekdal och Rysslandsexperten Wernbloom. Tycker Sverige har bra chans på poäng här sett till att Ryssland bytt ledning och har press på sig att vinna matchen. Om Sverige lyckas ta en pinne ligger dörren för andraplatsen öppen och en direktplats till EM är ju givetvis det primära målet före att vinna gruppen, vilket Österrike (som har Moldavien hemma) ser ut att göra.

Preliminära uppställningar (Sportbladet)

Svenska elvan i kväll:
Andreas Isaksson
---------------------
Pierre Bengtsson
Mikael Antonsson
Andreas Granqvist
Martin Olsson
---------------------
Sebastian Larsson
Albin Ekdal
Pontus Wernbloom
Jimmy Durmaz
Emil Forsberg
-----------------------
Zlatan Ibrahimovic

Tänkbar rysk uppställning (4–2–3–1):
Igor Akinfejev – Igor Smolnikov, Vasilij Berezutskij, Sergej Ignasjevitj, Jurij Zjirkov – Igor Denisov, Pavel Mamajev – Alexander Kokorin, Alan Dzagojev, Oleg Sjatov – Artiom Dziuba.

Avbytare: Jurij Lodygin (mv), Artiom Rebrov (mv), Alexej Berezutskij, Vladimir Granat, Dmitrij Kombarov, Oleg Kuzmin, Jurij Gazinskij, Denis Glusjakov, Alexander Jerochin, Roman Sjirokov, Alexej Ionov, Fjodor Smolov, Denis Tjerysjev. (TT)

SPELTIPS
Tycker inte det behövs mer än så. Sverige har de flesta tillgängliga och har valt en taktisk disposition som de anser passar för den här matchen. Det gäller att stänga av Kokorin och Dzagojev från att dominera framför backlinjen och satsa på att kontra bort ryssarna - som måste gå för tre poäng här. Lirar Sverige X2 (+0,5 asian) till 1,78 hos Ladbrokes (2/5 units). Fint att få med två tecken till det oddsen med tanke på förutsättningarna.

Vad säger ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 05 September, 2015, 13:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!