Speltips Italien-Bulgarien

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-09-06 20:45
Land: Internationellt
Liga: EM-kval
Odds: 1.78
Speltips: U2.5
Spela på Speltips Italien-Bulgarien
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på U2.5
Nya tag efter att hörnspelet aldrig var speciellt nära igår efter en matchbild som blev drastiskt förändrad av att Zlatan tvingades utgå och efter att Ryssland faktiskt såg till att Sverige såg riktigt halvtaskiga ut stundtals. Skadan som Sverige åsamkade sina EM-chanser blir halvjobbig att reparera. Skadan från den missade reken lagar vi redan ikväll tycker jag.

Italiens fyra senaste matcher har slutat med under 2.5 mål och ingen är väl speciellt förvånad över detta. När de inte ens mäktar med/bryr sig om/är intresserad av att vinna med mer än 1-0 mot Malta på hemmaplan så ser jag inte varför något annat resultat skulle vara aktuellt idag heller?

Bulgarien kommer från två raka 0-1-matcher. Stryk mot Norge hemma senast och dessförinnan, precis som Italien, seger med en boll mot Malta.

Förutom lagets tidigare matcher att luta sig mot och spelarmaterial och sätt att spela fotboll så är inte tabellen en faktor som talar om för oss att något annat än en tämligen sömnig historia är att vänta. Det är inte så att Italien måste gå bananas här på något sätt oavsett vad som händer. Man har avancemanget inom räckhåll och jag förväntar mig att man kommer ha gameplan inom räckhåll på samma sätt.

Bulgarien har väl visserligen en teoretisk chans fortfarande men blev i praktiken avhängda i och med att våra grannar från väst halvskrällde senast. Därmed kan vi räkna med tämligen avslagna och måttligt intresserade gäster i Italien idag snarare än recanschsugna spelare som går all in för sista chansen att knipa avancemang.

Mitt råd till alla er här: om ni har möjlighet, slå på en annan match än Italien-Bulgarien ikväll och följ de få plinten som kommer bli via text-tv eller liknande. Sitt lugnt tillbakalutade och låt er insats på under 2.5 mål generera 1.78x pengarna hos unibet.com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Italien-Bulgarien hos Unibet
RalleArvid - 6 September 2015 - 15:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: